Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Mūzika, zināšanas un „Selgas cepumu kūka" Vērmanes dārzā

Kārlis Upsavs, 31.08.2011. 13:22

Vērmanes dārzā 1. septembrī plkst. 15:00 Jauniešu mēnesi atklās pasākums „Zem viena jumta". Rīgas Skolēnu dome to organizē ar mērķi motivēt skolēnus jaunajam mācību gadam un dot iespēju lieliski pavadīt laiku – izbaudīt amizantas atrakcijas, uzzināt daudz ko jaunu par citām organizācijām, piedalīties konkursos un lielajā loterijā, nofotografēties no putna lidojuma pie Sky Foto banera.

Dienas izaicinājums būs lielā Laimas „Selgas cepumu kūka", kura taps blakus skatuvei un to visu varēs vērot no malas. Paldies Rīgas Piena kombinātam un Laimai par sniegto atbalstu. Kūkas degustācija notiks pēc Rīgas domes pārstāvja uzrunas un loterijas, kurai balvas šogad ir sagādājuši ISIC, Tallink, Multikino, AVON, Coca-Cola, Hellenic un iDeal. Līdz pat plkst. 22:00 uz lielās skatuves varēs vērot dejas un klausīties mūzikas priekšnesumus! Vakarā uzstāsies grupas Astro'n'out, Z-Scars, arī solisti Nikolajs Puzikovs, Aija Andrejeva jeb Aisha un Ivo Fomins.

Vērmanes dārzs šogad tiks izveidots kā pilsēta ar ieliņām - Izglītības, Mākslas, Mūzikas, Spēļu, Sporta un pat Policijas iela, būs arī Veselības strūklaka un Grāmatu maiņas punkts. Pie mums viesosies gan valsts un pašvaldības institūcijas, gan dažādas organizācijas, kā AFS, Jaunsardzes centrs, RD Labklājības departamenta veselības pārvalde, "Pēdas LV", Pasaules Dabas Fonds, Improvizācijas teātris, Junior Peak Time un vēl! Pavisam 36 pieturas punkti.

Ikviens varēs uzlabot savu sportisko garu, spēlējot lakrosu, kroketu un frisbiju, parunāties un izvietot savu sakāmo pie sludinājumu sienas, iepazīties ar Latvijas kinoloģijas federācijas darbību un izskolotajiem suņiem. Policijas ielā varēs aprunāties ar Valsts policiju par viņu ikdienu un pienākumiem, specvienība ALFA izrādīs iespaidīgo ekipējumu un demonstrēs savu sagatavotību.

Lielu paldies par finansiālo atbalstu sakām Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentam, kas dod mums šo iespēju, sarīkot svētkus pārējiem Rīgas skolēniem Zinību dienā! Plašāku informāciju par pasākumu var uzzināt www.rsd.lv un www.jauniesumenesis.lv .

Rīgas Skolēnu dome (RSD) sevi raksturo kā uzņēmīgu, aktīvu un idejām pilnu jauniešu kopu, kas īsteno savas idejas ar vislielāko atdevi un cīnās ar jauniešu pasivitāti, cenšoties panākt, lai arī jaunieši sajustos kā pilnvērtīga un lemt spējīga sabiedrības daļa.

Uz tikšanos Vērmanes dārzā!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV