Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Svētki Annas ielā 2011

TNJ, 04.09.2011. 14:00 | komentāri (1)

Uzsākot jauno mācību gadu, TJN "Annas 2" 8. septembrī no plkst. 15 līdz 19 aicina uz ikgadējiem svētkiem – atvērto durvju dienu.

Svētku laikā atvērti visi nama kabineti un darbnīcas. Dažas no tām būs iznākušas uz ielas – kopā ar kuģu modelisma, elektronikas, fotogrāfijas un velo-minimoto skolotājiem svētku apmeklētāji varēs modelēt, kuģot, kadrēt, fokusēt, rāpties pa sienu, staigāt pa ūdeni un vēl visādi izglītojoši izklaidēties. Uzstādīsim jaunus rekordus un leposimies ar vecajiem – svētki Annas ielā notiek jau 19. gadu!

Kā kuģi nosauks, tā peldēs. Kuģiem, bildēm un mopēdiem vārdus varēsiet dot paši, bet mēs šīgada pasākumu nosaucām kā fabriku, kurā starpkaru Latvijā ražoja fotopapīrus, plates un citu fototehniku. Turklāt, ja vēlamies atstāt par sevi kādas liecības – balss, attēlu vai ko citu – spiežam REKORD. Ar foto tēmām – skatīšanos, redzēšanu, ieraudzīšanu – mēģinājām svētku norises apvienot, bet mums ir vairāk nekā 40 pulciņu, darbnīcu un studiju! Tāpēc kuģi, mopēdi un augstumtrases gan ļaus mainīt ierastos skatupunktus, gan arī izkustēties un papriecāties. Katrs svētku dalībnieks varēs piedalīties svētku karoga veidošanā. Par jautrību gādās arī nama draugi: Fotomuzejs, spēlētāji no "Ludo", zinātkārie no "Ilustrētā Junioriem" un "Mezgls". Nama bijušie audzēkņi – nu jau atzīti fotogrāfi – stāstīs par skatīšanos savā dzīvē un īpaši bērnībā. Vēl programmā: audzēkņu uzņemšana līdz 10. septembrim un pieteikšanās konkursam „Superpuika 2012".

TJN „Annas 2" darbojas kopš 1989. gada un bērniem un jauniešiem no 6 – 25 gadu vecumam piedāvā interešu izglītības programmas četrās savstarpēji saistītās daļās: tehniskais modelisms, amatniecība, multimediji, mākslas, kā arī dažādas starpnozaru programmas kā astronomija, valodas, medicīna, informātika u. c.
Pie mums vienīgajiem Latvijā – kordas automodeļi, medicīna un persiešu valoda. Vienīgajiem Rīgā – astronomija. Šogad darbu uzsāk jauna Tekstu darbnīca.

Sīkākas ziņas par namu un svētkiem pie Jolantas (27071051) un Ievas (27071046).

tjn@tjn.lv
www.tjn.lv
Atnāc pēc skolas. Ieraksties ielā!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV