Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Turpinās pieteikšanās Armīna Rūša piemiņas stipendijai

LU Fonds, 05.09.2011. 16:09

No 29. augusta līdz 29. septembrim iespējams pieteikties Armīna Rūša piemiņas stipendijai 2011./2012.akadēmiskajam gadam. Stipendijas fonda kopējais apjoms ir 34 000 ASV dolāri, vienam studentam paredzot stipendiju līdz 4 000 ASV dolāriem akadēmiskajā gadā. Pieteikties stipendijai iespējams elektroniski, aizpildot pieteikuma anketu Latvijas Universitātes Fonda mājas lapā www.fonds.lv.
Turpinās pieteikšanās Armīna Rūša piemiņas stipendijai

Latvijas Universitātes Fonda administrētā Armīna Rūša piemiņas stipendija ir veltīta Dr. Armīna Rūša, kas bija izcils advokāts un mācību spēks kā pirmskara Latvijas Republikā, tā arī ārzemēs, un viņa dēla Armīna I. Rūša piemiņai. Stipendija ir nodibināta ar mērķi studiju laikā atbalstīt spējīgus un centīgus Latvijas studentus un popularizēt studentu un studenšu korporāciju akadēmisko vienotību gan studiju laikā, gan ārpus tā.

Stipendiju sava tēva un brāļa gaišai piemiņai ir izveidojis mecenāts Roberts Rūsis un viņa dēls Armīns Kārlis Rūsis.

Uz stipendiju var pretendēt Latvijas Universitātes, Latvijas Lauksaimniecības Universitātes, Rīgas Tehniskās universitātes, Rīgas Stradiņa universitātes, Rīgas Ekonomikas augstskolas un Rīgas Juridiskās augstskolas bakalaura (sākot no pamatstudiju 2.kursa) un maģistra programmas studenti, ja viņi ir aktīvi studentu un studenšu korporāciju biedri.

Armīna Rūša piemiņas stipendijas tiek piešķirtas jau sesto gadu, līdz šim izmaksātas 57 stipendijas, ko saņēmuši studenti no dažādām Latvijas augstskolām.

Informācija par LU Fondu

Nodibinājums LU Fonds darbojas kopš 2004.gada un ir respektabla mecenātisma organizācija, kura rūpējas par izciliem, centīgiem (arī ar nepietiekamu materiālo nodrošinājumu) studentiem, maģistrantiem, doktorantiem, pedagogiem, zinātniekiem un par izciliem izglītības, zinātnes un kultūras darbiniekiem sadarbībā ar izglītību atbalstošiem mecenātiem un partneriem.

Papildu informācija:
LU Fonds
Tālr. 672 44 120
E-pasts: fonds@fonds.lv
www.fonds.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV