Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Studentu Paradīzes" Extreme Party

Madara Rube, 07.09.2011. 09:56

8. septembrī plkst. 18.00 – 23.00 pie I/C Olimpia notiks ikgadējais grandiozāko mācību gada atklāšanas svētku „Studentu Paradīze 2011" iesildošais Exteme Party. Ieeja pasākumā bez maksas.
„Studentu Paradīzes" Extreme Party

Pasākumu īpaši ekstrēmu un aizraujošu padarīs Baltijā labākie Ski and Snowboard rail jam braucēji. Traki triki, kritieni, asfalts un bīstamas konstrukcijas. Nevari sagaidīt ziemu? Tad šis ir tieši Tev - īsts sniegs un profesionāli ekstrēmisti lauzīs slēpes un demonstrēs sarežģītus trikus uz sniega, kad visapkārt vēl zied puķes un ir zaļa zāle.

Skatītājus sagaida arī kas neredzēts – Moto Speedtrial sacensības pilsētas apstākļos sadarbībā ar RSC (www.rsc.lv). Astoņi labākie Latvijas un Igaunijas triāla braucēji ieradīsies Extreme Party, lai noskaidrotu ātrāko triālistu. Dalību ir apstiprinājis 2010. gada Baltijas čempions Kaspars Vērnieks un vicečempions Andris Grīnfelds, kurš ir arī 2008. gada Latvijas Zelta talantu dalībnieks. Nelielu atgriešanos triālā, tieši uz Extreme Party, sola talantīgais Stunfighters Lauris Klēbahs.

Par enerģisku muzikālo noformējumu pasākumā gādās Latviešu Radio DJ Shadows, EHR DJ Ikazz. Protams, neizpaliks arī konkursi apmeklētājiem ar vērtīgu balvu fondu no „Studentu Paradīzes 2011" atbalstītājiem, fotogrāfu zibšņi, Capoeira šovs, karsējmeiteņu priekšnesumi, neizsīkstošs azarts un pozitīvas emocijas visa vakara garumā.

Par jau neatņemamu šī pasākuma sastāvdaļu ir kļuvušas transportlīdzekļu stumšanas sacensības, kurās piedalīsies dažādu augstskolu un neatkarīgu pārstāvju komandas ar pašu veidotiem transportlīdzekļiem.

„Studentu Paradīze" ir Baltijā grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki, kas 23. septembrī ar Swedbank jauniešu programmas OPEN atbalstu norisināsies Arēnā Rīga un vienos vairāk kā 11 000 topošos un esošos studentus. Svētkos uz 6 skatuvēm uzstāsies vairāk kā 40 mākslinieki no Latvijas un ārvalstīm. Galvenie šī gada mākslinieki būs: Supafly no Lielbritānijas, kuri spēlēs tādus pasaules klubu hītus kā „Let's Get Down" un „Mooving Too Fast", Latvijas roka leģenda „Dzelzs Vilks" un grupa „Musiqq". Biļetes jau šobrīd nopērkamas Arenariga.com un Biļešu Servisa kasēs. Jubilejas gadā „Studentu Paradīzi" iesaka OKarte.

Extreme Party ietvaros biļetes uz „Studentu Paradīzi 2011" būs iespēja iegādāties par īpašu atlaidi, tādēļ izmanto izdevību un esi tur!

Extreme Party atbalsta: Swedbank jauniešu programma OPEN, OKarte, AXA, Red Bull, iepirkšanās centrs Olimpia, European Hit Radio, Draugiem.lv, 1188, ISIC.lv, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, Black Silver Partybus, City Fitness, Funky Fish , HAPPY UP, Latviešu Radio, RSC, Rīgas cirks.

Vairāk informācija www.studentuparadize.lv. Uzzini karstākās ziņas draugiem.lv, twitter.com un facebook.com.

Studenti dažādi – Paradīze viena!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV