Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

VEF Krāmu tirdziņa vasaras sezona noslēgsies šo sestdien

Linda Ezerkalna, 07.09.2011. 13:55

Divus mēnešus ik sestienu pie Totaldobže mākslas centra norisinājās krāmu tirdziņš, kuros tika aicināts piedalīties ikviens, kam mājās iekrājies kas pašam nevērtīgs, bet kādam citam noderīgs. Šo sestdien, 10. septembrī, noslēdzot vasaras sezonu, notiks pēdējais VEF Krāmu tirdziņš.
VEF Krāmu tirdziņa vasaras sezona noslēgsies šo sestdien

Tā kā naktī no 10. uz 11. septembri Rīgā paredzēts kultūras forums Baltā nakts, tirdziņš sestdien, 10. septembrī notiks vēlāk nekā ierasts – no plkst. 15 līdz pat 20 vakarā. Pēc tam turpat Baltās nakts ietvaros notiks virkne dažādu pasākumu, kas turpināsies visu nakti (sīkāks info: http://www.totaldobze.com/ArtCenter/).

Tirdziņa pārdevēju lokā sastopami gan specifisku vēsturisku lietu kolekcionāri, gan arī tirgotāji, kas gluži vienkārši pārdod sev nevajadzīgās lietas, kuras kādam citam var kļūt par īstu atradumu. Līdz pat piektdienas vakaram ikviens, kas vēlas iejusties pārdevēja lomā, vēl var pieteikt savu dalību.

Piedāvāto lietu klāstā iespējams atrast visu ko – sākot no kolekcionāru kaislību objektiem, piemēram, pastmarkām un nozīmītēm, un beidzot ar visparastākajām saimniecībā noderīgajām lietām. Pa vidu tam visam grāmatas, žurnāli, apģērbs un arī pavisam negaidīti atradumi, piemēram, kāds sens mūzikas instruments vai braucamrīks.

Lokācijas vieta – bijušās rūpnīcas VEF teritorija – izvēlēta, ņemot vērā tās vēsturiski kolorīto stāstu un patreizējo atdzimšanu par jaunu kultūras punktu Rīgā. Turklāt tā ļauj tūristiem izbaudīt pilsētu ārpus ierastās Vecrīgas.

Ieeja tirdziņā ir bez maksas.

www.veftirdzins.lv

http://www.totaldobze.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV