Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Aicina uz diskusiju par augstāko izglītību un zinātni

Mārtiņš Kaprāns, 12.09.2011. 10:30

13.septembrī, pulksten 18.00, Latvijas Jauno zinātnieku apvienība rīko priekšvēlēšanu diskusiju par izglītības un zinātnes problēmām. Diskusijas mērķis ir noskaidrot uz 11. Saeimu pretendējošo partiju piedāvājumu šo problēmu risināšanā.

"Latvijā pirmo reizi notiks ārkārtas Saeimas vēlēšanas, taču augstākajā izglītībā un zinātnē ārkārtas situācija ir krietni ilglaicīgāka parādība," norāda LJZA valdes priekšsēdētājs Gatis Krūmiņš. Viņš informē, ka tiks pārrunātas konkrētas problēmas, kas ir saistītas ar augstākās izglītības sistēmas reformu un Latvijas zinātnes turpmāko attīstību. "Tukšu salmu kulšanai mēs netērēsim laiku," piebilst G.Krūmiņš.

Diskusija notiks Latvijas Universitātes Mazajā aulā, un tajā ir uzaicināti piedalīsies visu partiju pārstāvji.

LJZA ir biedrība, kurā apvienojušies Latvijas jaunie zinātnieki, galvenokārt zinātņu doktori un doktoranti. Biedrības mērķi ir pārstāvēt doktorantus un jaunos zinātniekus valsts zinātnes politikas plānošanā, būt par padomdevējiem doktorantiem, nodrošināt vidi, kur sastopas doktoranti un jaunie pētnieki no dažādām zinātņu nozarēm, popularizēt zinātni un zinātnisko darbību.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV