Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Mammadaba aicina svinēt rudens saulgriežus mežā

Laura Zalcmane,, 13.09.2011. 14:08

Sestdien, 24. septembrī, Tērvetes dabas parkā un Pokaiņu mežā tiks svinēti rudens saulgriežu svētki un ieskandēta Miķeļdiena. Šajā dienā ikviens varēs jautri un krāsaini pavadīt laiku dažādās aktivitātēs.
Mammadaba aicina svinēt rudens saulgriežus mežā

Tērvetes dabas parkā no plkst. 12.00 visi tiks aicināti priecāties par krāsaino pasaku pasauli kopā ar Rūķu māmiņu un Sila raganiņu. Viesus šajā dienā īpaši gaidīs ciemos arī Meža māte un Vēja māte. Raitā dejas solī varēs lekt kopā ar Tērvetes novada deju kopas „Avots" un Jelgavas Bērnu un jauniešu centra „Junda" dalībniekiem. Savukārt, atjautīgākās un vērīgākās ģimenes varēs parādīt savu erudīciju, piedaloties Ģimeņu spēlē. Darbosies tirdziņš, kurā ikviens varēs iegādāties kādu rudens velti vai prasmīgu amatnieku darinājumu.

Dažādas interesantas aktivitātes šajā pašā dienā no plkst. 13.00 norisināsies arī Pokaiņu mežā. Rudens saulgrieži tiks iegavilēti ar dūdu sasaukšanos. Pie ugunskura, sildoties ar gardu tēju, varēs dziedāt kopā ar muzikālo Vītolu ģimeni. No plkst. 16.00 uz ugunsrituālu Baltajā kalnā aicinās Dainis Bērziņš. Ikvienam būs iespēja iepazīt īpašās Pokaiņu apkārtnes zāļu tējas un to pielietošanu.

Mammadaba novēl jaku un skaistu atpūtu mežā!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV