Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Rīgas mērs atklāj gājēju tiltu pār Kārļa Ulmaņa gatvi

Dainis Miķelsons, 13.09.2011. 18:12 | komentāri (2)

Rīgas mērs Nils Ušakovs šodien svinīgi atklāja gājēju tiltu pār Kārļa Ulmaņa gatvi pie Kalnciema ielas.
Rīgas mērs atklāj gājēju tiltu pār Kārļa Ulmaņa gatvi

Galerijas:

Kārļa Ulmaņa gatves apkaimē ir daudz darbavietu, ierīkotas daudzas sabiedriskā transporta pieturvietas, taču līdz šim pietrūka tieši gājēju tilta, kas uzlabotu gājēju un transportlīdzekļu satiksmes drošību.

Rīgas pilsētas un Rīgas rajona plānojums paredz arī turpmāku dzīvojamo masīvu, tirdzniecības kompleksu apbūves attīstību un transporta satiksmes intensitātes palielināšanos.

Jānorāda, ka, rūpējoties par gājēju drošību, šogad Rīgā uzbūvēti 30 ātrumvaļņi, 21 vietā veikta gājēju pāreju rekonstrukcija, 9 vietās izveidotas dzīvojamās zonas, izveidotas 2 regulējamas gājēju pārejas, kā arī uzlabota gājēju drošība Dienvidu tilta II kārtas teritorijā.

Atklāšanas pasākumā piedalījās arī Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Vadims Baraņņiks, Rīgas domes Satiksmes departamenta direktors Edgars Strods, projektētāju - SIA „Inženierbūve" un būvnieku - SIA „Tilts" vadības pārstāvji.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV