Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Sapņu baloni nolaižas pār Latviju

EasyGet.lv, 21.09.2011. 16:33

Mūsdienu kultūras foruma Baltā nakts laikā no Galleria Riga jumta terases gaisā tika palaisti tūkstošiem balonu, pie kuriem bija piestiprinātas lapiņas ar cilvēku kvēlākajām vēlmēm. Dažas vēlējumu lapiņas jau ir atrastas atsevišķās Rīgas vietās, informē Tirdzniecības centra Galleria Riga mārketinga vadītāja Jekaterina Zilpauša.
Sapņu baloni nolaižas pār Latviju

Jau ir saņemtas pirmās ziņas, ka atsevišķas vēlmju lapiņas ir atrastas dažādās vietās Rīgā. Piemēram, uz vienas atrastās lapiņas bija uzrakstīta šāda vēlme: „Vēlos, lai manam dēliņam jau pavisam drīz būtu māsiņa!"

„Mums bija liels prieks, ka Baltās nakts laikā bija tik liela atsaucība un daudzi cilvēki izvēlējās savu kvēlāko sapni kopā ar balonu palaist no Galleria Riga jumta terases pār naksnīgo Rīgu. Jauki, ka tā vēlme, par kuru mēs esam saņēmuši ziņas, ir par cilvēcisko prieku – par jaunas dzīvības ienākšanu pasaulē. Tomēr šī ir tikai viena vēlme no tūkstošiem," norāda Galleria Riga mārketinga vadītāja Jekaterina Zilpauša.

Tā kā balonu bija tūkstošiem, tad Rīgā pavisam noteikti ir atrodamas arī citas vēlmju lapiņas. Aicinām ikvienu iesūtīt informāciju un fotogrāfijas uz info@galleriariga.lv, ja esat atraduši arī citas vēlmju lapiņas. E-pastā vēlams norādīt, kur esat atraduši konkrēto vēlmju lapiņu un kā tas noticis. Ikviens, kas iesūtīs informāciju par atrastajām vēlmju lapiņām, var laimēt 20 Ls dāvanu karti no Galleria Riga. Dāvanu kartes izloze tiks veikta 4. oktobrī.

Par t/c Galleria Riga

Galleria Riga ir moderns pilsētas tirdzniecības centrs, kas atrodas Dzirnavu ielā 67 (starp Brīvības un Tērbatas ielām). Tirdzniecības centrā ir astoņi stāvi, kā arī divi pazemes autostāvvietas līmeņi. Pirmajā stāvā apmeklētāji var iegādāties pārtiku, dzērienus, tabaku, presi, ziedus, rotaslietas, kosmētiku, kā arī optikas preces. No otrā līdz piektajam Galleria Riga stāvam pieejami sieviešu un vīriešu apģērbu, apavu, apakšveļas, kā arī bērnu preču veikali. Savukārt centra sestajā stāvā ir dizaina un sadzīves preces mājai, mēbeles, grāmatas, kā arī divi skaistumkopšanas saloni. Tirdzniecības centra septītajā stāvā pieejami vairāki unikāli restorāni un kafejnīcas. Īpaša vieta Galleria Riga ir Baltijā lielākā jumta terase, no kuras paveras panorāmas skats uz Rīgu 360' platumā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV