Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Birojnīca kļūs par kafejnīcu tīklu darbam

EasyGet.lv, 23.09.2011. 14:48

Rīgā ir atvērts kafejnīcu tīkls darbam - Birojnīca, kas sasaista pašnodarbinātos, uzņēmējus, dizainerus, IT un mārketinga speciālistus, pētniekus un ikvienu talantu savā jomā ar pieejamām darba un tikšanās telpām, kas ierīkotas kafejnīcās un citās publiskās telpās, kur cilvēki jau strādā. Šāds darba tīkla modelis ir unikāls arī Eiropas un pasaules kontekstā. Pirmā Birojnīca jau mēnesi strādā ¼ Satori telpā, Berga bazārā.
Birojnīca kļūs par kafejnīcu tīklu darbam

"Birojnīca ir atbilde visiem tiem, kas pārskrien no vienas tikšanās uz otru, strādā mājās, kafejnīcās, bibliotēkas, kas ir labas darba vietas, taču Birojnīca piedāvā vairāk - brīvu darba vidi, netraucētu darbu un kolēģu tīklu, kas iedvesmo. Dažādas kopā strādāšanas formas būs nākotnes darba modelis, jo pētījumi liecina, ka cilvēki arvien vairāk strādā pie saviem projektiem vai produktiem, nevis vienā darba vietā gadiem", uzsver Rolands Puhovs, viens no Birojnīcu tīkla dibinātājiem.

"Pirmā vieta - ¼ Satori telpa apliecina, kā gudra grāmatnīca, lekciju telpa un kafejnīca, pievienojot vēl vienu darbības funkciju - Birojnīcu, nodrošina ilgstpējīgu biznesa modeli, darbojoties "kultūras uzņēmējdarbības" jomā. Gudri kombinējot telpas iespējas un cilvēku vajadzības, ikviena kafejnīca var kļūt par Birojnīcas tīkla daļu", turpina Rolands Puhovs.

„Tehnoloģijām mainoties un attīstoties, mainās arī veids, kā cilvēki strādā un komunicē savā starpā. Birojnīcas atvērtā tipa darba telpa ir tam lielisks apliecinājums, tādēļ Lattelecom kā vadošajam telekomunikāciju nozares uzņēmumam, kas nepārtraukti investē savā attīstībā un inovatīvu pakalpojumu radīšanā, ir liels prieks kļūt par Birojnīcas tehnoloģiju partneri, piedāvājot tās dalībniekiem izmantot mūsu tehnoloģiju iespējas. Birojnīca varētu kļūt par lielisku platformu mūsu jaunāko pakalpojumu un tehnoloģisko inovāciju testēšanai, jo šeit pulcējas radošākie biznesa prāti, kas spēj novērtēt tehnoloģiju lomu panākumu gūšanā," norāda Lattelecom galvenais tehnoloģiju direktors Uldis Tatarčuks, Birojnīcu tīkla partneri.

Pirmā Birojnīca ¼ Satori telpā Berga bazārā viena mēneša darbības laikā kopš atklāšanas augusta beigās ir spējusi piesaistīt 150 biedrus, katru dienu ikmirkli telpā strādā 10-15 cilvēku, notiek sapulces, semināri un noderīgas konsultācijas. Mēneša laikā tiks atvērtas vēl divas Birojnīcas Rīgas centrā un tuvākajā laikā arī ārpus centra un citās Latvijas pilsētās.

Birojnīcas pakalpojums ir pieejams tās biedriem, par kuru var kļūt ikviens - kļūstot par biedru www.facebook.com/birojnica lapā un uz vietas iegādājoties dienas (3 lati), nedēļas (10 lati) vai mēneša (20 lati) biļeti. Biļešu cenas mazināsies, palielinoties biedru skaitam. Ar vienu biļeti varēs lietot jebkuru Birojnīcu, netraucētu darba vidi, WiFi, biroja tehniku, īpašus piedāvājumus kafejnīcas sortimentam, iespēju rīkot sapulces, pieeju LETA un Lursoft datubāzēm, noderīgas konsultācijas un pats galvenais - iedvesmojošu kolēģu tīklu, kas palīdz sasniegt vairāk.

Birojnīcas partneri - tehnoloģiskais partneris "Lattelecom", inovāciju partneris "HP (Hewlett-Packard)", zināšanu partneris "LETA/Nozare", informatīvais partneris "Lursoft", koprades partneris "idejuTalka".

Foto: Birojnīca Berga bazārā. Foto (c) Ingus Bajārs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV