Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Studentu Paradīzi 2011" apmeklē 12 000 jauniešu

EasyGet.lv, 27.09.2011. 11:13

Piektdien, 23.septembrī, Baltijā grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki „Studentu Paradīze" svinēja savu piecu gadu jubileju, kuras laikā tika uzstādīts absolūts rekords – tika izpārdotas visas pasākuma biļetes, un pasākumu Arēnā Rīga apmeklēja 12 000 topošie un esošie studenti, informē Studentu Paradīze 2011 sabiedrisko attiecību vadītāja Madara Rube.„Esmu pārsteigts par šī pasākuma apmēriem. Tie tiešām ir grandiozākie studentu svētki, kādos esmu uzstājies. Fantastiska sajūta un enerģija no apmeklētājiem!" – savos iespaidos dalās svētku galveno mākslinieku „Supafly" pārstāvis Andrew Tumi no Lielbritānijas.
„Studentu Paradīzi 2011" apmeklē 12 000 jauniešu

Arī pašmāju mākslinieki „Musiqq" neslēpj sajūsmu par pasākumā piedzīvoto: „„Studentu Paradīze" noteikti bija viens no labākajiem pasākumiem šogad un ceram tur būt vēl kādreiz!".

„Pusgadu ilgs darbs pie projekta īstenošanas ir attaisnojis sevi – pasākumu apmeklēja 12 000 jaunieši, kas ir absolūts rekords mūsu projekta vēsturē! Jāatzīst, ka šī gada pasākums un neskaitāmas labās atsauksmes pēc tā bija labākā dāvana „Studentu Paradīzes" 5 gadu jubilejā. Paldies visiem, kas bija ar mums šajos svētkos, un tiekamies nākamā gada pasākumā 21.septembrī!" - komentē projekta vadītājs Jānis Dāboliņš.

„Studentu Paradīzē 2011" ikviens students varēja atrast savai gaumei atbilstošu muzikālo stilu, skatuvi un māksliniekus, jo pasākuma organizatori bija sarūpējuši 6 skatuves, apvienojot vairāk kā 40 dažādus māksliniekus no Latvijas un ārvalstīm. Apmeklētājus izklaidēja un sajūsmināja atraktīvais vakara vadītājs Māris Grigalis, mākslinieki „Supafly" (UK), „Dzelzs Vilks", „Musiqq", „Ivo Fomins", „Double Faced Eels", „Tumsa un Kaža", „The Crystal Apes" (DE), Droydi (BRA) un daudzi citi.

Šogad ar iedvesmojošu un patiesi enerģisku runu svētkus atklāja Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, ar kuru kopā atklāšanā piedalījās arī augstskolu un universitāšu rektori. Pasākuma laikā varēja ne tikai baudīt mūziku, šovprogrammu un neskaitāmas aktivitātes visā pasākuma teritorijā, bet arī izklaidēties atraktīvos augstskolu un svētku atbalstītāju stendos, griežot laimes ratu, izmēģinot veiksmi peintbolā, izmantojot iespēju laimēt iPad un daudz ko citu. Par īpaši ekstrēmu gaisotni pasākumā gādāja Baltijā labākie Ski and Snowboard rail jam braucēji, kas pulcējās Red Bull Extreme zonā.
„Studentu Paradīze" ir Baltijā grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki, kas jau piekto gadu tiek rīkoti ar mērķi, veicināt studentos vienotības sajūtu. Šogad svētkus ar Swedbank jauniešu programmas OPEN un OKartes atbalstu rīkoja studenti no 25 Latvijas augstākās izglītības mācību iestādēm. Organizatori informē, ka 2012. gadā „Studentu Paradīze" notiks 21. septembrī.

„Studentu Paradīzi 2011" atbalsta: Swedbank jauniešu programma OPEN, OKarte, AXA, Latvenergo, Red Bull, Tuborg, Garnier, TSI, Rīgas Stradiņa universitāte, iepirkšanās centrs Olimpia, Black Silver Partybus, Manaslecas.lv, Funky Fish, HAPPY UP, Četri Balti Krekli, Pif Paf, Fantasy Park, Ķeizarmežs, Tarzāns, Contex, Lingua Riga +, DoStudija, Dynamic Records, Tbode.
Oficiālā pasākuma viesnīca: Tallink Hotel Riga.

Īpašu paldies sakām Arēnai Rīga, kur „Studentu Paradīzē" jaunieši pulcējas jau piekto gadu.

Informatīvie atbalstītāji: European Hit Radio, Draugiem.lv, 1188, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, Inbox.lv, SIA UnitedPress, ISIC.lv, žurnāls FHM, Forum Cinemas, JcDecaux, žurnāls Cosmopolitan, Latviešu Radio, KasNotiek.lv, Double Coffee, Knutstyle, E-darbs, Apollo.lv, Studentlife.lv.

Studenti dažādi – Paradīze viena!

Foto no sarīkojuma aicinām aplūkot šeit.

Foto (c) Raivis Razgals

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV