Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Kalnciema kvartāla tirdziņi atgriezušies sestdienās

EasyGet.lv, 28.09.2011. 15:39

No 1. oktobra Kalnciema kvartāla tirdziņi atkal notiks katru otro sestdienu (nākamie tirdziņi gaidāmi 15. un 29. oktobrī). Šosestdien tirdziņš norisināsies no plkst. 11.00 līdz 17.00, informē Una Meiberga.
Kalnciema kvartāla tirdziņi atgriezušies sestdienās

Starp neskaitāmajiem gardumiem tirdziņā būs rīsu kraukšķi, šokolādes sviests ar dzērvenēm, burkānu kēksiņi, šokolādes īrisi, Astrīdas šokolādes konfektes, Aizkarpatu saldumi, kā arī Latvijas kafija, sīpolu marmelāde sarkanvīna etiķī, dažnedažādas garšvielas, piemēram, ēdamā lavanda, to būs iespējams nobaudīt arī ieceptu cepumos, turklāt meistari dalīsies ar recepti, kā šo gardo brīnumu pagatavot. Tirdziņā būs iespēja iegādāties arī dažādas zāļu tējas veselībai, ozollapās cepta maize, svaigas lauku olas un kūpinātas vistiņas, desiņas, paniņas, kefīrs, īsts lauku sviests, biezpiens.

Tirgos arī Latvijā audzētas, gardas vīnogas un melones, svaigi sasaldētas bērzu sulas, bērzu ziepes un salātu sīrups. Joprojām plašā izvēlē būs pieejami dažādi zaļumi un veselīgie un gardie ķirbji un svaigi spiestas sulas. Bērnu iepriecinās lupatu lelles, adītas un šūtas drēbes. Būs pieejama jaunā May28th pulksteņu kolekcija, melno mālu keramika, dažādas dekupāžas vāzes un dizaina interjera sīkumiņi mājoklim.

Lai pavadītu vēlos rudens vakarus, veiktu pētījumu un laiku pavadītu ģimenes lokā tiks piedāvāta spēle - dzimtas koka veidošana. Būs dažādas spēles un izklaides bērniem, kā arī būs atgriezies visu iemīļotais zvēru karuselis.

Tirdziņā būs iespējams ieturēt siltas pusdienas no eko produktiem un rudens saules staros baudīt Itāļu vīnus un kafiju.

Tirdziņa apmeklētāju ausu labsajūtai ir sarūpēta arī īpaša muzikāla programma. Sadarbībā ar Latvijas Radio turpmāk tiks veidoti muzikālie noformējumi. Šim tirdziņam mūziku sarūpējusi Linda Rulle, kas ir ne tikai Latvijas Radio interneta guru, bet arī lielisku dziesmu kolekcionāre, kas savos atradumos labprāt dalās arī ar citiem.

Dienas garumā divus koncertus sniegs arī Rīgas Doma kora skolas audzēkņi. Koncerts notiks Kalnciema kvartāla un Pārdaugavas mūzikas un mākslas skolu sadarbības projekta ietvaros, šādi pasākumi turpināsies visu rudeni.

No 1.-29. oktobrim Kalnciema kvartāls piedalās festivālā Dizains.Nākotne 2011, rīkojot Dizaina preču outletu (v)ērtības, kurā par īpaši zemām cenām būs iespējams iegādāties iekārojamu zīmolu (Artemide, Flos, Ligne Roset, Foscarini, Kartell, Magis, Zanotta, Natuzzi u.c.) lampas, krēslus un citus priekšmetus. Sestdienās 1., 15, un 29. oktobrī, no 11.00-18.00 Kalnciema kvartāla tirdziņu laikā būs pieejami vislabākie piedāvājumi un iespējas. Darba laiks pārējās dienās: 16.00-20.00, izņemot svētdienas un pirmdienas.

Sekojiet līdzi Kalnciema kvartāla programmai: www.kalnciemaiela.lv, facebook.com/kalnciemaiela, twitter.com/kalnciemaiela.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV