Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

"Sakarīgākais skolotājs" atkal ir klāt

EasyGet.lv, 03.10.2011. 10:24

Šodien sākas Rīgas Skolēnu domes Kultūras komitejas rīkotā akcija 'Rīgas Sakarīgākais skolotājs - 2011'. No 3. oktobra līdz 20. novembrim jau septīto gadu skolēniem un skolu absolventiem tiks dota iespēja ar interneta balsojuma palīdzību speciāli SEB bankas izveidotā mājas lapā, http://www.draugiem.lv/studentabanka, balsot un noskaidrot 50 Rīgas Sakarīgākos skolotājus, no kuriem trīs vissakarīgākie saņems SEB bankas piešķirtās stipendijas, informē Rīgas Skolēnu domes Kultūras komitejas vadītāja Beāte Grīviņa.

Akcija notiks divās kārtās. Pirmā kārta noslēgsies oktobra pēdējā svētdienā - 30.oktobrī. Tad tiks apkopoti 100 skolotāji, kas saņēmuši visvairāk balsu un tiks paziņoti balsošanas mājas lapā. Savukārt, otrā akcijas daļa ilgs no 1. līdz 20.novembra pusnaktij, kad varēs balsot par šiem 100 visvairāk balsu saņēmušajiem skolotājiem. Uzvarētāji tiks noteikti, summējot abu kārtu iegūtos rezultātus. Akcijā var piedalīties jebkurš Rīgas pašvaldības izglītības iestāžu audzēknis un absolvents. Balsot drīkst tikai vienu reizi katrā akcijas kārtā.

Apzīmējums "Sakarīgākais skolotājs" ietver sevī gan tos skolotājus, kas interesanti un labi spēj pasniegt savu mācību priekšmetu, gan arī tos, kas ar savu pozitīvo, draudzīgo un atvērto attieksmi spēj komunicēt ar jauniešiem. Sakarīgs - tas noteikti ir skolēniem draudzīgs un daudzpusīgs pasniedzējs, tieši tādēļ mēs rīkojam akciju, lai publiski pateiktu paldies šiem skolotājiem.

Ceram uz skolēnu un absolventu atsaucību un neatlaidību balsošanā, savu skolotāju atbalstīšanā. Noteikt "Sakarīgāko skolotāju" mēs nevarētu bez mūsu ilggadējo atbalstītāju lielā ieguldījuma. Paldies par atbalstu sakām uzticīgajiem projekta draugiem - SEB bankai, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentam un nodibinājumam "Rīgas Skolēnu domes atbalsta fonds". Prieks, ka šogad atbalstītāju pulkam ir piepulcējies arī ISIC, kas papildinās balvu fondu uzvarētājiem.

Rīgas Skolēnu dome sevi raksturo kā uzņēmīgu, aktīvu un idejām pilnu jauniešu kopu, kas īsteno savas idejas ar vislielāko atdevi un cīnās ar jauniešu pasivitāti, cenšoties panākt, lai arī jaunieši sajustos kā pilnvērtīga un lemt spējīga sabiedrības daļa.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV