Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

LU notiks publiska lekcija „Latviskā identitāte un mērķtiecība"

EasyGet.lv, 03.10.2011. 14:33

5. oktobrī Latvijas Universitātes (LU) Vēstures un filozofijas fakultāte rīko publisku lekciju „Latviskā identitāte un mērķtiecība", kurā ar priekšlasījumiem piedalīsies eksprimabalerīna Lita Beiris un maģistrantūras studenti, informē Latvijas Universitātes Preses centrs. Pēc priekšlasījumiem paredzēta diskusija.

Publiskajā lekcijā piedalīsies eksprimabalerīna Lita Beiris, kura savā priekšlasījumā pievērsīsies jautājumiem par mērķtiecību un mērķa izjūtu, kā arī runās par jauno tehnoloģiju laikmetu, mūžizglītību un citām aktuālām tēmām.

Publiskās lekcijas laikā ar priekšlasījumiem uzstāsies LU Vēstures un filozofijas fakultātes maģistra studiju programmas studenti, kuri runās par postindustriālo sabiedrību, indivīda atbildību, darbinieku profesionalitāti un radošumu. Tiks apspriests arī jautājums par sabiedrību, kas balstīta uz taisnīgiem likumiem, atsaucoties uz Aristoteli.

Priekšlasījumiem sekos diskusija.

Publiskā lekcija notiks šī gada 5. oktobrī, no plkst. 15.00 līdz 16.30, Latvijas Universitātes galvenajā ēkā, Raiņa bulvārī 19., 205. telpā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV