Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Rīgā plānots uzstādīt Ginesa rekordu – lielāko smaidiņu no cilvēkiem

EasyGet.lv, 03.10.2011. 14:41

Par godu Vispasaules smaidiņa dienai Rīgā tiek organizēta Ginesa rekorda uzstādīšana – pasaulē lielākais smaidiņš no cilvēkiem (The Largest Human Smiley). Pasākums notiks pie modes un izklaides centra "Rīga Plaza", Mūkusalas ielā 71, šo sestdien, 8.oktobrī plkst.15:00 (pulcēšanās no plkst.13:00), informē producentu kompānijas Forma Pro Films pārstāve Iveta Dortāne.
Rīgā plānots uzstādīt Ginesa rekordu – lielāko smaidiņu no cilvēkiem

Dalībnieki tiek aicināti reģistrēties www.pasaulesrekords.lv. Pēc pasākuma tiks izsūtīti sertifikāti un augstas kvalitātes kopbilde uzņemta rekorda uzstādīšanas brīdī, kurā ikviens varēs atrast un atzīmēt sevi.

"Svarīgs ir ikviens dalībnieks – iespējams, tieši jūsu vai jūsu bērna dalība palīdzēs uzstādīt Ginesa rekordu," aicina pasākuma organizators, producentu kompānijas Forma Pro Films vadītājs Igors Proņins,

Pasākuma dalībniekiem tiks izdalīti dzelteni un melni lietusmēteļi, kuru krāsas veido pasaulē pazīstamo simbolu - smaidiņu. Cilvēki nostāsies lielā aplī, izveidojot smaidiņa seju. Pasākums tiks fotografēts un filmēts no lidmašīnas.

Pēc Ginesa rekordu grāmatas noteikumiem rekordu reģistrēs juristi, tiesneši un neatkarīgie liecinieki. Pasākumu varēs vērot tiešraidē internetā www.pasaulesrekords.lv sadarbībā ar unity.lv.

Spēlēs European Hits Radio dīdžejs [Ex] da Bass.

2010.gada rudenī Rīgā jau tika uzstādīts Ginesa rekords "Pasaulē lielākais smaidiņš no cilvēkiem" - to veidoja 551 dalībnieks. Šī gada laikā rekords divas reizes aizceļoja uz citām valstīm - 7.maijā Horvātijā smaidošajā sejā stāvēja 768 cilvēki un 16.jūlijā Kanādā smaidiņu izveidoja 2961 cilvēks.

Uzsmaidīsim pasaulei, viens otram un atgūsim rekordu Latvijai!

Tiekamies pie modes un izklaides centra "Rīga Plaza", Mūkusalas 71, sestdien, 8.oktobrī, no plkst.13:00, rekorda uzstādīšana plkst.15:00

Kursēs papildus reisa autobuss no 13.janvāra ielas pieturas līdz "Rīga Plaza" laika periodā no plkst.13:00 līdz 15:00, katras 15 minūtes.

Nāc pats un ņem līdzi draugus un ģimeni!

Paldies "Crispy Milky", modes un izklaides centram "Rīga Plaza", LNT, TV5, unity.lv, European Hits Radio, Capital FM, radio Naba, TOP radio, 1188.lv, novonews.lv, intelligent.lv

Vairāk informācijas: www.pasaulesrekords.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV