Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Visā Latvijā norisināsies Labo darbu nedēļa

EasyGet.lv, 11.10.2011. 10:11

Nedēļas garumā, no 16. līdz 23.oktobrim, tiks atzīmēta Labo darbu nedēļa, kuras laikā ikviens tiek aicināts sniegt palīdzību līdzcilvēkiem un vairot palīdzēšanas kultūru valstī, informē Palīdzēsim.lv PR konsultante Guna Miļusa. Šogad Labo darbu nedēļa norisināsies trešo gadu. Akciju organizē labdarības organizācijas Palīdzēsim.lv un Charity.lv, un tās mērķi ir aizsāktās palīdzēšanas kustības popularizēšana un izvēršana, cilvēku rosināšana uz savstarpēju atbalstu, tādējādi vairojot pozitīvos mirkļus gan devējiem, gan saņēmējiem, un projekta pārvēršana par tradīciju.
Visā Latvijā norisināsies Labo darbu nedēļa

Labo darbu nedēļa šogad sāksies 16.oktobrī ar grandiozu un nebijušu pasākumu - labo darbu hokeja spēli starp Dinamo Rīga un Astanas Baris Arēnā Rīga.

Organizācija Palīdzēsim.lv šogad ir izveidojusi arī savu īpašo Labo darbu nedēļas programmu, kas iekļauj dažādas organizētās aktivitātes:
17.oktobrī Labo Darbu Nedēļas atklāšanas pasākums plkst. 16:00 Stacijas laukumā.
18.oktobrī Portāls „esilabs.lv" kopā ar Radošās Iniciatīvas Centru dosies uz Zālītes speciālo interenātskoliņu, lai pavadītu pēcpusdienu interesantās nodarbēs.
19.oktobrī Meistarklases Sociālās aprūpes centrā Teika kopā ar Radošās Iniciatīvas Centru, pie bērniem ciemosies dziedātāja Zane Sīle.
20.oktobrī Meistarklases Bērnu slimnīcā kopā ar Maiju Sējāni - Īli, Vitu Baļčunaiti, Līvu Rudzīti un Radošās Iniciatīvas Centru. Pie mazo slimnieku māmiņām ciemosies L'Oreal konsultantes, manikīres un friziere.
21.oktobrī Viesošanās pie Iļģuciema cietumā mītošajām māmiņām ar brošu meistarklasēm.
22.oktobrī Apkārtnes sakārtošana dzīvnieku patversmē "Līči".
23.oktobrī Labo darbu nedēļas noslēguma pasākuma ar kopīgu koncertu un dažādām aktivitātēm, kur piedalīsies Palīdzēsim.lv komanda ar brīvprātīgajiem palīgiem un aprūpē esošās ģimenes.

Visu nedēļu portālā draugiem.lv darbosies Labo darbu skaitītājs jeb saraksts ar izdarītajiem sirsnīgajiem darbiņiem, kura papildināšanā var piedalīties ikviens. Tāpat akcijas laikā cilvēki tiks informēti par tiem, kam nepieciešama palīdzība – gan labdarības organizācijas mājas lapā www.palidzesim.lv, gan portālā www.draugiem.lv/labo.darbu.nedela/. Visi, kuriem ir informācija par cilvēkiem, kuriem nepieciešama palīdzība, tiek aicināti rakstīt uz e-pasta adresi labie_darbi@palidzesim.lv vai ievietot to portālā www.draugiem.lv.

Savukārt, lai varētu parādīt citiem, cik labi ir palīdzēt un izdarīt kādu mazu, jauku darbiņu, ikviens var sūtīt foto ar palīdzības sniegšanas momentuzņēmumu uz e-pasta adresi labie_darbi@palidzesim.lv (kas tiks ievietoti Palīdzēsim.lv mājas lapā īpašā sadaļā Labo darbu galerija un portālā draugiem.lv), kā arī ievietot šīs bildes savos profilos sociālajos tīklos, lai parādītu saviem draugiem, cik vienkārši, patīkami un interesanti ir darīt labus darbus.

Palīdzēsim.lv aicina sabiedrību aktīvi iesaistīties Labo darbu nedēļā 2011, radot savu labo darbu sarakstu!

Visām aktivitātēm un jaunumiem vari sekot:
www.palidzesim.lv
www.draugiem.lv/labo.darbu.nedela
www.facebook.com/pages/Palidzesimlv
twitter.com/palidzesimlv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV