Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Komentāri rakstam: "Rīgas satiksme" gatavība iepirkt velo draudzīgus autobusus - velosipēdistu panākums

jaunākie lejā

dita 14.10.2011. 15:25

nesaprotu kāpēc jātērē papildus līdzekļi, lai kabinātu speciālus velosipēdu turētājus, ja varētu vienkārši atļaut braukt ar velosipēdu transportā, kaut vai samaksājot papildus maksu par bagāžu, kā tas ir vilcienos?
tik pat labi varētu aizliegt arī braukt sabiedriskajā transportā ar invalīdu vai bērnu ratiņiem.. pāris dienas atpakaļ bija gadījums, kad mans draugs pārdūra riepu un viņu izmeta ārā transporta, tā nu šis no čaka ielas gala čāpoja uz centru.
Varbūt RS baidās, ka cilvēkiem, kas brauc ar velosipēdiem uznāks slinkums un izdomās visi transportos braukt, tomēr gribu aizrādīt, ka diez vai normāls cilvēks ejot no mājas ar velosipēdu domās, ka pabrauks pārsimts metrus un tad kāps sabiedriskajā transportā, lai tērētu naudu par ceļu un kratītos bezgaisa kastē. Ar velosipēdu visur var aizbraukt ātrāk, kā kratoties transportā sastrēgumos un apstājoties uz katra stūra pieturās.
Tādēļ vajadzētu atļaut braukt sabiedriskajā transportā, jo visticamāk, ka šādu iespēju izmantos tikai tad, kad tiešām velosipēds ir sabojājies.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV