Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

LU SZF notiks diskusija "Reklāma šodien: nauda un radošums"

EasyGet.lv, 14.10.2011. 12:14

Latvijas Universitātes Komunikācijas studiju nodaļa sadarbībā ar Latvijas Reklāmas asociāciju aicina uz diskusiju "Reklāma šodien: nauda un radošums", kas notiks šī gada 18. oktobrī plkst. 16:00 Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē (LU SZF) Rīgā, Lomonosova ielā 1a, Jesajas Berlina auditorijā, informē diskusijas koordinatore Everita Lūse.

Krīzes gadi un reklāma – kā tas ietekmējis industriju un vai iezīmējis jaunus, radošus risinājumus klientiem? Par tendencēm un svarīgāko prezentācijā stāstīs Latvijas Reklāmas asociācijas (LRA) valdes locekle Ingrīda Krīgere – Lāce. Būt izsalkušam un nezinošam – vai tas domāts ģēnijiem vai ikvienam? Būt radošam un oriģinālam – vai par tādu piedzimst vai iemācās? Vai mūsdienās vispār vēl var radīt ko nebijušu – par šiem un citiem jautājumiem diskutēs studenti un nozares profesionāļi.

Diskusijā piedalīsies:
Ingrīda Krīgere - Lāce, LRA valdes locekle;
Gatis Mūrnieks, DDB radošais direktors;
Ansis Egle, Leo Burnett Rīga direktors;
Žanete Drone, Airport direktore;
Jānis Pencis, McCann Worldgroup projektu vadītājs.

Diskusiju vadīs LU SZF lektore Lolita Stašāne.

Diskusiju kā klausītājs var apmeklēt jebkurš interesents, dalība tajā ir bez maksas.

Visi aicināti iepriekš elektroniski iesūtīt savus interesējošos jautājumus uz e-pastu: everitaluse@inbox.lv līdz 18. oktobra plkst. 12.00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV