Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Radio NABA raidījuma „Zinātnes vārdā" tēma - etnomuzikoloģija

EasyGet.lv, 18.10.2011. 09:46

Šodien plkst. 18.00 Latvijas Universitātes radio NABA (93,1 FM) raidījumā „Zinātnes vārdā" viesosies Latvijas Universitātes Humanitāro zinātņu fakultātes Latvistikas un baltistikas nodaļas Folkloristikas un etnoloģijas katedras asociētais profesors Valdis Muktupāvels, informē LU Preses centrs.
Radio NABA raidījuma „Zinātnes vārdā" tēma - etnomuzikoloģija

Valdis Muktupāvels pastāstīs par savu pētniecisko darbību etnomuzikoloģijā , akadēmisko darbu ar studentiem, kā arī iepazīstinās ar savu orģinālmūziku.

Šoreiz raidījumu „Zinātnes vārdā" vadīs Anna Platpīre un Ilze Dimanta.

Raidījums „Zinātnes vārdā" Radio NABA ēterā skan katru otro otrdienu un iepazīstina klausītājus ar Latvijas zinātnieku pētījumiem, eksperimentiem un jaunatklājumiem. Raidījumā tiek iztaujāti zinātnieki par viņu akadēmisko un praktisko ikdienu – lekciju sagatavošanu un pasniegšanu, studentu darbu vadīšanu, sadarbību ar valsts institūcijām vai privātajiem partneriem. „Zinātnes vārdā" ļauj uzzināt, ar ko nodarbojas dažādu nozaru Latvijas zinātnieki, mēģinot runāt par zinātnieku darbu, sasniegumiem un grūtībām visiem saprotamā un aizraujošā veidā.

Radio NABA: http://www.radionaba.lv.

Foto: Asoc. prof. Valdis Muktupāvels grāmatas "Singing the Nations: Herder's Legacy" atvēršanas pasākumā. © Toms Grīnbergs, LU Preses centrs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV