Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Aicina iesaistīties 18. novembra svinīgā pasākuma veidošanā Liepājā

EasyGet.lv, 18.10.2011. 14:17

Gatavojoties Latvijas valsts svētku svinībām 18. novembrī, liepājnieki tiek aicināti iesaistīties svētku pasākuma veidošanā, iesūtot savas fotogrāfijas, informē LPPI „Kultūras pārvalde" Attīstības projektu vadītāja Krista Kalnarāja. Liepājas Kultūras pārvalde aicina uz e-pasta adresi: liepajaskultura@dome.liepaja.lv sūtīt savas fotogrāfijas attiecīgai tēmai – „Liepājas pilsētvide", „latviešu gadskārtu svētki" vai „liepājnieki". Fotogrāfijas tiks demonstrētas uz lielā ekrāna svētku laikā.
Aicina iesaistīties 18. novembra svinīgā pasākuma veidošanā Liepājā

Šogad 18. novembra svinības Liepājā notiks Kārļa Zāles laukumā ar devīzi „Un tomēr es ticu...". Iesaistoties svētku programmas veidošanā, liepājnieki tiek aicināti līdz 11. novembrim iesūtīt savas fotogrāfijas, kas atspoguļo Liepājas pilsētvidi, latviešu gadskārtu svētkus un to simboliku, latviešu identitāti un kultūru, kā arī pašus liepājniekus dažādos pilsētai un valstij nozīmīgos brīžos. Pasākuma organizētāji atlasīt košākos un kolorītākos attēlus, kas svētku laikā tiks demonstrēti uz lielā ekrāna.

Idejas mērķis ir saliedēt un veicināt kopības sajūtu. Titula „Goda un gada liepājnieks" ieguvēji būs sarūpējuši sveicienus un laba vēlējumus, kas arī tiks demonstrēti uz lielā ekrāna 18. novembra svinību laikā. Ikviens pasākuma apmeklētājs aicināts līdzi ņemt svecītes, kuras varēs aizdegt un novietot īpaši paredzētā vietā. Visi tiks cienāti ar siltu tēju, tāpēc līdzi var ņemt arī savu mīļāko krūzi, lai pēc iespējas mazāk jāizmanto plastmasas trauki.

Pasākums sāksies pulksten 18:00 un tajā piedalīsies Latvijas Universitātes studentu pūtēju orķestris un koris „Laiks", pasākumu vadīs Liepājas teātra aktrise Everita Pjata un aktieris Kaspars Kārkliņš. Svinīgais pasākums noslēgsies ar uguņošanu, kurai pirmo reizi ir īpaši komponēta mūzika. Tās autors ir Kārlis Lācis.

Plašāka informācija pieejama mājas lapā: www.liepajaskultura.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV