Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LU SZF vidusskolēniem izsludina pieteikšanos „Iespēju universitātē"

EasyGet.lv, 19.10.2011. 13:25

28. oktobrī plkst. 15.00–17.45 Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē (LU SZF), Rīgā, Lomonosova ielā 1A, notiks pirmā „Iespēju universitātes" nodarbība vidusskolēniem, informē LU Preses centrs.

LU SZF pasniedzēju veidotais lekciju kurss „Iespēju universitāte" paredzēts vidusskolas 11. un 12. klašu skolēniem ar mērķi motivēt skolēnus izstrādāt kvalitatīvus pētnieciskos un radošos darbus, ko vēlāk iespējams iesniegt LU SZF rīkotajiem konkursiem. Piedalīšanās šajos konkursos dod papildus punktus uzņemšanas laikā iesniedzot pieteikumu kādā no LU SZF studiju programmām, bet pirmo vietu ieguvēji iegūst priekšrocības uz valsts budžeta dotētajām studiju vietām.

Lekciju kurss izveidots, lai būtu pievilcīgs arī tiem, kuri vēlas paplašināt savu redzesloku vai iegūt pieredzi mācību procesam LU Sociālo zinātņu fakultātē.

Nodarbības notiks katra mēneša pēdējā piektdienā (no oktobra līdz martam, izņemot decembri) plkst. 15.00–15.45 (visiem kopīga lekcija) un plkst. 16.00-16.45 un 17.00–17.45 – lekcijas konkrētām studiju programmām.

Lai reģistrētos lekcijām, jāpiesakās elektroniski: http://www.lu.lv/pieteiksanas/szf/, izvēloties vienu vai vairākas interesējošās programmas (informācijas pārvaldība, komunikācijas zinātne, politikas zinātne un socioloģija). Uz skolēna norādīto e-pasta adresi tiks nosūtīta informācija par vietni, individuālā parole un lietotājvārds. Elektroniskajā vidē būs pieejamas lekciju prezentācijas, iespēja piedalīties diskusijās, saņemt mājasdarbus, par kuriem skolēnu zinātniski pētniecisko darbu konkursā vai radošajā konkursā var iegūt papildus punktus.

Katru reizi viena no studiju programmu lekcijām tiks filmēta un ievietota elektroniskajā vietnē, katrai šai lekcijai būs piesaistīts arī konkrēts mājasdarbs.

Ja interesentam nav iespējams piedalīties lekcijās klātienē, reģistrējoties viņš iegūst tiesības piekļūt materiāliem, kuri ievietoti elektroniskajā vidē.

Pirmajam lekciju ciklam vēlams reģistrēties līdz 27. oktobra plkst. 17.00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV