Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Rīgā notiks mācību kurss dizaina projektā un modes menedžmentā

EasyGet.lv, 24.10.2011. 17:52

Rīgā pirmo reizi norisināsies dizaina projekta un modes menedžmenta apmācību kurss (Design Project and Fashion Management). Kursu vadīs MA Deniss Lī-Končalovskis (Londona). Kurss sāksies 14. novembrī, informē FotoAkadēmijas pārstāve Inese Katrīna Zača.
Rīgā notiks mācību kurss dizaina projektā un modes menedžmentā

Kurss ir paredzēts iesācējiem, kreatīviem entuziastiem, kuri savu nākotni gribētu saistīt ar modes dizainu un modes industriju kopumā. Kursa ietvaros tiks stāstīts par pamata procesiem savas kolekcijas radīšanai, tās realizāciju un prezentāciju. Iegūtās zināšanas varēs veiksmīgi izmantot, lai turpinājumā iegūtu augstāko specializēto izglītību vai arī lai strādātu modes industrijā. Šīs zināšanas palīdzēs iemiesot idejas reālā, profesionālā projektā. Noslēdzot kursu, studentiem būs skaidrs priekšstats par to, kā pareizi izveidot un noformēt savu portfolio. Tāpat, pateicoties šim kursam, jebkurš interesents varēs saprast, vai tiešām šis ir tas virziens, kurā viņš gribētu attīstīt savu turpmāko karjeru.

Pasniedzējs Deniss Lī-Končalovskis ir beidzis "The University of the Arts London" (BA-London College of Fashion, MA- Central Saint Martins College of Art and Design). Strādājis tādās kompānijās kā: Burberry, Dazed and Confused, FGL, British Vogue, Wound, DenNik Li. Šobrīd viņš ir Proud2B kreatīvais direktors.

Kurss ilgst vienu mēnesi un sastāv no 8 nodarbībām (divas nodarbības nedēļā, katra divas stundas gara). Nodarbības notiks no 18:30 līdz 20:30:

● angļu valodā otrdienās un piektdienās, no 15. novembra līdz 9. decembrim

● krievu valodā pirmdienās un ceturtdienās, no 14. novembra līdz 8. decembrim

Kursa cena ir 319 LVL. Studentiem tiek piedāvātas atlaides.

Kurss norisināsies sadarbībā ar FotoAkadēmiju. Plašāka informācija par kursa programmu, ilgumu un cenu pieejama FotoAkadēmijas mājas lapā - www.fotoakademija.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV