Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Visā Latvijā noslēgusies Labo darbu nedēļa

EasyGet.lv, 25.10.2011. 13:24

23.oktobrī ar Palīdzēsim.lv rīkotu pasākumu Rīgā noslēdzās Labo darbu nedēļa, kas sākās 16. oktobrī. Pateicoties Rīgas Namu viesmīlībai, pasākums notika Kongresu namā, uz kuru sabrauca ģimenes no tālās Latgales, Elejas, Bauskas, Iecavas, Saldus, kā arī tepat no Rīgas. Noslēguma pasākums pulcēja vairāk kā 100 bērnus, jauniešus un viņu ģimenes, informē mārketinga un PR speciāliste Guna Miļusa.
Visā Latvijā noslēgusies Labo darbu nedēļa

Galerijas:

Pasākuma ietvaros bērniem tika piedāvātas dažādas meistarklases, savukārt par radoši muzikālo atmosfēru gādāja Nila Īles perkusiju meistarklase un priekšnesumi. Kopā ar aktrisi Vitu Baļčunaiti, dziedātāju Lieni Šomasi, grupu Re:public, jauno dziedātāju Robertu Džesiku Larku, flautisti Maiju Fogeli un meiteņu kori „Rīga" svētki izskanēja īpaši priecīgi, kopā dziedot, dejojot, rotaļājoties un cienājoties ar našķiem.

„Labo darbu nedēļa ar katru gadu iegūst arvien plašāku rezonansi. Projekta idejas autori un īstenotāji ir patīkami pārsteigti par lielo atsaucību un iesaistīšanos palīdzēšanas kultūras attīstībā. Lielākais prieks un gandarījums ir tas, ka iesaistījušās tik daudzas mācību iestādes, esam saņēmuši padarītos darbiņus no vairāk kā 100 dažādām mācību iestādēm, mazpulku un gaidu vienībām. Apvienojušies vairāki uzņēmumi un iestādes, piemēram, Latvijas Televīzija, kas devās uz Rīgas Pašvaldības Bērnu un jauniešu centru „Ziemeļi". Daudzas organizācijas brauca uz dzīvnieku patversmēm. Bērni un skolēni devās uz veco ļaužu pansionātiem vai ciemojās pie vientuļiem cilvēkiem, lai palīdzētu sakopšanas darbos vai vienkārši pabūtu kopā", stāsta Palīdzēsim.lv vadītāja Ilze Skuja.

Akciju jau trešo gadu rīkoja labdarības organizācijas Palīdzēsim.lv un Charity.lv, un tās mērķi ir aizsāktās palīdzēšanas kustības popularizēšana un izvēršana, cilvēku rosināšana uz savstarpēju atbalstu, tādējādi vairojot pozitīvos mirkļus gan devējiem, gan saņēmējiem, un projekta pārvēršana par tradīciju. Labo darbu nedēļa ir kļuvusi par valsts mēroga labo darbu kustību, kuras norise nebūtu iespējama bez daudzajiem pasākuma draugiem un atbalstītājiem, kuriem Palīdzēsim.lv saka lielu "Paldies!" Labo Darbu nedēļa ir noslēgusies, taču labie darbi nebūt nebeidzas!

Plašāk par Labo darbu nedēļu: http://www.draugiem.lv/labodarbunedela

Foto (c) Andrejs Terentjevs/ F64

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV