Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Inovatīvākie skolotāji tiksies Globālajā forumā Vašingtonā

EasyGet.lv, 04.11.2011. 12:32

Reizi gadā Pasaules inovatīvākie skolotāji - reģionālo konkursu uzvarētāji un Inovatīvo skolu programmas aizsācējskolu ( Microsoft Partners in Learning Pathfinder School ) un Mentorskolu ( Microsoft Partners in L earning Mentor School ) līmeņa skolas tiekas Globālajā Forumā, kas no 7. līdz 10.novembrim norisināsies Vašingtonā, ASV, informē Izglītības un zinātnes ministrijas Komunikācijas nodaļa.

Latvija Globālajā forumā šogad būs plaši pārstāvēta. Kā skolotāju konkursa žūrijas komisijas locekle uzaicināta piedalīties Izglītības un zinātnes ministrijas Profesionālās izglītības un Vispārējās izglītība departamenta direktora vietniece Inita Juhņēviča, Inovatīvo skolu programmas kontekstā Latviju pārstāvēs Ventspils 1.ģimnāzijas (Mentor School) direktora vietniece Ligita Priekule un privātskolas "Patnis" direktore Maija Kokare (Pathfinder School).

Kā jaunums šogad ir Partners in Learning Institūts - programma, kas dod iespēju labākajiem izglītotājiem no visas pasaules pirmajiem uzzināt tehnoloģiju jaunumus un kļūt par IT tehnoloģiju mentoriem savā valstī. Partners in Learning Institute dalībniece šogad būs LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes asociētā profesore Indra Odiņa. Latvijas delegācijas vadītāja ir Zane Matesoviča, Microsoft Izglītības atbalsta programmas vadītāja Latvijā.

Microsoft Partners in Learning programmas skolotāju Forums ir ikgadējs pasākumu kopums ar vietēju, reģionālu un globālu mērogu. Šogad vairāk kā 700 pedagogu un skolu līderu no vairāk kā 75 valstīm satiksies, lai dalītos pieredzē, mācītos un diskutētu par tehnoloģiju nozīmi un nākotni izglītības procesā.

Papildu informācija par Microsoft Partners in Learning Global Forum 2011:

http://www.microsoft.com/education/ww/leadership/partnerships/pil/communities/Pages/global-forum-2011.aspx

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV