Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Lāčplēša dienai veltītie pasākumi Valkas novadā

EasyGet.lv, 08.11.2011. 09:15

Lačplēša dienā Valkas novadā tiks atklāta piemiņas plāksne, notiks lāpu gājieni un Aleksandra Čaka dzejas kompozīcijas „Mūžības skartie" atskaņojums.
Lāčplēša dienai veltītie pasākumi Valkas novadā

Valkas pilsētā

11. novembrī plkst. 17.00 Cimzes kapos tiks atklāta piemiņas plāksne Lāčplēša Kara ordeņa kavalierim Arturam Plūmem. Pulcēšanās plkst. 16:50 – Sēru ielā pie tiltiņa. No plkst. 17.30 līdz plkst. 18.15 būs svētbrīdis Valkas – Lugažu evanģēliski luteriskajā baznīcā. Pēc svētbrīža turpat, pie baznīcas pulcēšanās lāpu gājienam uz Latvijas atbrīvošanas cīņās kritušo Ziemeļvidzemes karavīru Brāļu kapiem. Lāpu gājiena sākums būs plkst. 18:30. Notiekošo remontdarbu dēļ ir mainīts ierastais maršruts un šogad tas būs: Raiņa iela – Rīgas iela – Emīla Dārziņa iela – Ausekļa iela – Rūjienas iela – Varoņu iela. Plkst. 19.00 sāksies atceres brīdis Brāļu kapos. Ar Aleksandra Čaka dzejas kompozīciju „Mūžības skartie" pasākumā piedalīsies Jērcēnu dzejas teātris.

Ērģemes pagastā

11. novembrī plkst. 15.00 notiks lāpu gājiens no Ērģemes pamatskolas uz Ērģemes kapiem Lāčplēša Kara ordeņa kavalieru godināšanai.

Vijciema pagastā

11. novembrī plkst. 17.00 būs lāpu gājiens no Vijciema tautas nama līdz Vijciema kapiem par godu Lāčplēša Kara ordeņa kavalieriem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV