Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Labdarības tirdziņš „Palīdzi draugam"

EasyGet.lv, 09.11.2011. 13:33

19. novembrī no plkst.12.00 līdz 20.00 radošajā izstāžu un pasākumu telpā „Juglas vārti", Brīvības gatvē 401c jaunieši – amatnieki rīko labdarības tirdziņu, kura ienākumi tiks ziedoti labdarībai – dzīvnieku patversmei „Līči", informē Solvita Štrausa.
Labdarības tirdziņš „Palīdzi draugam"

Labdarības tirdziņa mērķis ir mudināt ikkatru izdarīt sirds darbu, kas kādam „Līču" dzīvnieciņam varētu dāvāt ne tikai ikdienas uzturēšanas līdzekļus un nepieciešamāko palīdzību, bet, iespējams, arī jaunu māju siltuma sajūtu. Arī mēs paši, tirdziņa rīkotāji, esam patversmes regulāri apmeklētāji un liela daļa no mums daudziem dzīvnieciņiem jau ir kļuvuši par krustvecākiem. Labdarības tirdziņš tiek rīkots arī gaismas festivāla Staro Rīga ietvaros, tādējādi ikkatrs tirdziņa apmeklētājs varēs baudīt un izdzīvot „Juglas vārtu" nama fasādes gaismas stāstus par Juglu.

Visas dienas garumā ikviens labdarības tirdziņa viesis varēs iegādāties ne vien daudzveidīgus un oriģinālus rokdarbus, mājas dizaina priekšmetus, rotaslietas, bērnu rotaļlietas, apģērbus, apgleznotus stikla traukus, ādas un koka izstrādājumus, 100% svaigu un kvalitatīvu Latvijas zemnieku pārtikas produkciju, bet arī tiks aicināts izbaudīt dažādu mākslinieku priekšnesumus (E.Račevska RLB sieviešu kamerkoris „Unigunde", A.Putniņa, R.Počs, „Knīpas un knauķi" jauniešu grupa, Juglas mūzikas skolas audzēkņi, līnijdejotāji u.c.), I.Kalniņas un O.Millera fotogrāfiju izstādi, kalēja darba paraugdemonstrējumus un STARO RĪGA gaismas spēles uz nama fasādes. Mazākajiem apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties dažādās aktivitātēs un veidot radošus darbus īpaši paredzētajā bērnu stūrītī. Pie mums viesosies arī dzīvnieku patversmes „Līči" pārstāvji.

Labdarības tirdziņš tiek rīkots ar mērķi izbaudīt laba darīšanas prieku. Paveikt sirds darbu – palīdzēt dzīvnieku patversmes „Līči" pašiem neaizsargātākajiem iemītniekiem, kuriem mēs varam palīdzēt pārziemot un, iespējams, atrast jaunas mājas! Dalība tirdziņā visiem ir bez maksas. Laipni aicināti gan apmeklētāji, gan tirgotāji pēc vēlmes un iespējām sniegt palīdzīgu roku dzīvnieku patversmei „Līči". Tāpat kopā mums būs iespēja atpūsties un sajust to neatkārtojamo latvisko spēku, ko iemieso ikkatrs cilvēks, sirdssilti paveiktais darbs kāda cita labā, Latvijas produkcija, mākslas, mūzikas klātesamība un gaismas stāsti „Juglas vārtos".

Ikviens tirdziņa apmeklētājs varēs sasildīties ne vien ar patīkamām emocijām un laba darīšanas prieku, bet arī siltu tēju, kā arī cienāties ar gardām pankūkām.

Resursi internetā:
http://www.juglasvarti.lv
http://www.draugiem.lv
www.juglasvarti.lv
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=276230929084188
https://twitter.com/#!/JuglasVarti

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV