Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Uz tikšanos aicina Iespējamās misijas Sarunu klubs

EasyGet.lv, 09.11.2011. 16:03

15. novembrī izglītības programma Iespējamā misija organizē Sarunu klubu, kurā interesentiem būs iespēja uzzināt, kādas pozitīvas pārmaiņas klases, skolas un konkrētu skolēnu dzīvē radījuši Iespējamās misijas skolotāji un ko ieguvuši savai izaugsmei, informē Ildze Pravorne.
Uz tikšanos aicina Iespējamās misijas Sarunu klubs

Sarunu klubs notiks ¼ Satori telpās, Berga bazārā, Dzirnavu ielā 84 k-2, plkst. 18:30.

15. novembra pasākumā piedalīsies trīs Iespējamās misijas skolotāji. Fizikas skolotājas Madaras Doniņas stāsts būs par to, kā viņai izvedās pilnībā mainīt skolēnu attieksmi pret mācīšanos. Iespējamās misijas absolvents, dabaszinātņu skolotājs Kārlis Kravis stāstīs par to, kas lika viņam pēc divu gada darba Iespējamā misijā turpināt skolotāja gaitas un kāpēc bijušie skolēni nāk viņu apciemot. Piedalīsies arī absolvents Igors Grigorjevs, kurš pēc dalības programmā kļuva par Zaķmuižas pamatskolas direktoru.

Iespējamās misijas skolotāju stāsti par reālo pieredzi skolā apliecina, ka iedvesmojošs skolotājs var paveikt nozīmīgas lietas, ja mērķtiecīgi un neatlaidīgi strādā un tic, ka katrs skolēns var sasniegt mērķus.

Nākamie sarunu klubi būs 29.novembrī un 6.decembrī.

Iespējamā misija ir izglītības programma, kura pastāv, lai nostiprinātu izglītību kā vērtību Latvijā, piesaistot darbam skolā augstskolu absolventus un jaunos profesionāļus ar potenciālu kļūt par iedvesmojošiem skolotājiem un nākotnes līderiem. Šo jauniešu talants un enerģija veicina pozitīvas pārmaiņas izglītībā, palīdz veidot skolās pozitīvu un progresīvu vidi, ceļ skolotāja profesijas prestižu un paaugstina skolēnu motivāciju mācīties, lai kļūtu par aktīviem sabiedrības locekļiem un veidotājiem. Programmu dibinājuši un atbalsta Latvijas labākie darba devēji.

Pieteikties programmai aicināti visu specialitāšu augstskolu absolventi un jaunie profesionāļi – biologi, fiziķi, ķīmiķi, filologi, matemātiķi, vēsturnieki, ekonomisti un citi. Vairāk informācijas www.iespejamamisija.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV