Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Andris Bulis pārvēršas par eņģeli un atnes pirmo sniegu

EasyGet.lv, 10.11.2011. 12:07

Piektdien, 11. novembra vakarā aktieris Andris Bulis pārtaps par eņģeli un vadīs t/c Spice 10 gadu jubilejai veltīto Enģeļu Šopinga festivāla programmu, informē sabiedrisko attiecību aģentūra Prospero pārstāve Maija Trikule. Visi aicināti atklāt enģeļus Spicē, baudīt bezmaksas izklaides un sagaidīt pirmo sniegu.
Andris Bulis pārvēršas par eņģeli un atnes pirmo sniegu

Atklājam enģeļus

Sākot no pl. 20.00 kopā ar Andri Buli un iemīļotām Latvijas dziedošajām zvaigznēm – Lieni Šomasi, Nikolaju Puzikovu, kā arī dīvu Amber Šopinga festivāla naktī atklāsim Naudas, Gudrības un Mīlestības enģeļu skulptūras.

Par godu Spices 10 gadu jubilejai pasākuma viesi enģeļu atklāšanu laikā pulksten 20.00, 21.00 un 22.00 tiks cienāti ar milzu Staburadzes tortēm – Kārumniece un Napoleons, kā arī sešstāvīgu, teju divus metrus augstu balto skaistuli - torti Dolce Vita.

Tikai 11. novembra naktī Naudas eņģelis piepildīs Spices apmeklētāju vēlēšanās. Ikvienam būs iespēja nosūtīt Naudas enģelim īpašu vēstuli ar savām vēlmēm. Pirmo 100 vēstuļu autori saņems dāvanas no parfimērijas veikala Douglas, savukārt trīs oriģinālāko vēstuļu autoru vēlmes tiks piepildītas.

Pirmais sniegs un muzikāli pārsteigumi

Ārā starp t/c Spice un t/c Spice Home no pulksten 18.00 līdz pusnaktij muzicēs stilīgais Partybus, kurā enģeļu tēlos iejutīsies melnīgsnējais Dj Supafly un Dj KRISTEL LI. Savukārt pulksten 19.45 par godu Spices jubilejai ārā notiks grandiozs salūts.

Vakara gaitā uz galvenās skatuves Pie mīlestības enģeļa spārniem (pie informācijas centra) apmeklētājus priecēs iemīļotu mākslinieku priekšnesumi, Štrausa stīgu kvartets un balerīnas. Tuvojoties festivāla kulminācijai pulksten 23.30 uz skatuves kāps grupa Instrumenti, bet tieši pusnaktī Spicē uzsnigs pirmais sniegs.

Greizie spoguļi un planētas atklāšana

Kamēr vecāki iepirksies, bērniem t/c Spice Home būs iespēja nokļūt greizo spoguļu valstībā un ballēties Guttiņas planētas atklāšanā.

Spices apmeklētāji visas nakts garumā tiks lutināti ar gaisīgiem Laimas gardumiem, un, kā jau jubilejā, būs arī citi pārsteigumi.

Enģeļu Šopinga festivālā 11.novembrī no pulksten 18.00 līdz 1.00 apmeklētājus priecēs atlaides līdz 70 procentiem visos t/c Spice un t/c Spice Home veikalos. Plašāka pasākuma programma un informācija par atlaižu piedāvājumiem atrodama t/k Spice mājas lapā www.spice.lv.

Foto: Andris Bulis. Foto (c) Kaspars Garda

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV