Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Atklās rekonstruēto Saktas ziedu tirgu

EasyGet.lv, 14.11.2011. 09:32

Otrdien, 15. novembrī plkst. 11.00, piedaloties Rīgas domes priekšsēdētājam Nilam Ušakovam un viņa vietniekam, SIA "Rīgas nami" kapitāldaļu turētāja pārstāvim Andrim Amerikam, SIA "Rīgas nami" un būvfirmas "Skonto Būve" vadībai svinīgi tiks atklāta jaunizveidotā Saktas ziedu tirgotava, informē Terēza Luksa.

Kā, uzsākot ziedu tirgus rekonstrukciju, tika solīts šā gada jūlijā, visi būvniecības darbi paveikti līdz 18.novembrim, tā Valsts svētkos sagādājot pilsētai skaistu dāvanu - rīdzinieku iemīļotās ziedu tirdzniecības vietas atdzimšanu jaunā, mūsdienīgā veidolā.

Līdz šim pie Saktas ziedi tika uzglabāti un tirgoti nepiemērotos apstākļos, pirms 14 gadiem no auduma materiāla veidotās tirdzniecības teltis nebija aprīkotas nedz ar ūdensapgādi, nedz kanalizācijas noteku sistēmu, nedz siltumapgādi un kondicionēšanas iespējām.

2011.gada februārī ar Rīgas domes lēmumu divi zemesgabali Tērbatas ielā ar platību 1240 un 530 kvadrātmetru Vērmanes dārza malā to pārvaldīšanai, apsaimniekošanai un būvprojekta "Puķu tirgus paviljoni Vērmanes dārzā pie Tērbatas ielas" īstenošanai tika nodoti pašvaldības SIA "Rīgas nami", savukārt jau vasarā tika sākta līdzšinējo tirdzniecības vietu demontāža un divu jaunu tirdzniecības paviljonu ar 30 tirdzniecības vietām būvniecība

Rekonstrukcijas darbus pēc SIA "Rīgas nami" pasūtījuma veica "Skonto Būve".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV