Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"Veselīgas brīvdienas visai ģimenei"

LETA, 13.05.2007. 10:30 | komentāri (4)

Vakar Vērmanes dārzā norisinajās pasākums "Veselīgas brīvdienas visai ģimenei", kuru organizēja Veselības veicināšanas aģentūra (VVA) sadarbībā ar Veselības ministriju (VM).
"Veselīgas brīvdienas visai ģimenei"

Galerijas:

Katrs pasākuma dalībnieks - gan jauns, gan vecs - varēja rast interesantu nodarbošanos, lai uzlabotu savu veselību. Pasākumā bija iespēja gūt nepieciešamo informāciju, kā ikdienā katrs savu laiku var pavadīt fiziski aktīvi - gan darba laikā, gan ārpus tā.

Tāpat Vērmanes dārza pasākumā varēja iesaistīties visi ģimenes locekļi, kuriem bija iespēja izmērīt vidukļa apkārtmēru, noteikt savu ķermeņa svaru un auguma garumu, izmērīt arteriālo asinsspiedienu un slodzes pulsu, kā arī pārbaudīt savu sirds veselību Rīgas sirds kabineta izbraukuma teltī.

"Ekin" stendā varēja saņemt "Nike" sporta apavus apmaiņā pret personu apliecinošu dokumentu, lai testētu tos nodarbībā. Aktīvākie pasākuma dalībnieki varēs saņēma vērtīgas sportiski ģimeniskas balvas.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV