Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

18. novembrī sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas

EasyGet.lv, 15.11.2011. 14:27

Piektdien, 18.novembrī pasažieri sabiedrisko transportu Rīgā varēs izmantot bez maksas un tas kursēs pēc brīvdienu kustības saraksta, informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.
18. novembrī sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas

Uzņēmums "Rīgas satiksme" atgādina, ka šajā dienā pašvaldības maksas autostāvvietas arī varēs izmantot bez maksas, izņemot autostāvvietas, kas ierīkotas Vecrīgā – tur par auto novietošanu būs jāmaksā.

"Rīgas satiksmes" klientu apkalpošanas centri 18. novembrī būs slēgti.

Pasākumu norises laikā sabiedriskā transporta maršruti netiks mainīti, bet tam varētu būt kustības ierobežojumi (kavējumi), pasākumu norises laikā īslaicīgi apturot sabiedriskā transporta kustību.

Naktī no 18. novembra uz 19. novembri, kā ierasts brīvdienās, kursēs nakts satiksmes transports. Brauciena maksa visiem pasažieriem būs viens lats, un biļeti iespējams iegādāties tikai pie transporta līdzekļa vadītāja. Nakts reisi ietilpst komercpārvadājumu grupā, tādēļ tiem netiek piemērota parastā sabiedriskā transporta pārvadājumu maksa, nedz arī kādi braukšanas maksas atvieglojumi, izņemot tās personas, kurām tiesības izmantot sabiedrisko transportu bez maksas ir paredzētas Invaliditātes likumā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV