Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Britu padome aicina uz semināru par digitālo mūzikas mārketingu

EasyGet.lv, 16.11.2011. 15:34

Britu padomes Jauno radošo uzņēmēju kluba ietvaros notiks seminārs par digitālo mūzikas mārketingu. Tikšanās notiks ceturtdien, 1. decembrī, no plkst. 10:30 – 12:30 Birojnīcā, Elizabetes ielā 83/85, Berga Bazārā, Rīgā, informē Guna Zučika.
Britu padome aicina uz semināru par digitālo mūzikas mārketingu

Pasākumā ar pieredzi dalīsies divi pieredzējuši un augstu vērtēti Lielbritānijas digitālo un radošo risinājumu eksperti, kuru pieeja mūzikas mārketingam tiek raksturota kā revolucionāra:

Džeina Polarda (Jane Pollard), vienas no lielākajām Lielbritānijas neatkarīgo ierakstu kompāniju apvienības „Beggars Group" stratēģiskā vadītāja. Džeinas pārziņā ir izstrādāt inovatīvas un radošas mūzikas ierakstu mārketinga stratēģijas kompānijas māksliniekiem, piemēram, Adele, „Radiohead", „Pixies", „The White Stripes", un „The National". Džeina ir ieguvusi 5 Digitālās Mūzikas balvas.

Ījans Forsints (Iain Forsynth), šobrīd neatkarīgs konsultants mūzikas industrijai, desmit gadus strādāja kā ierakstu kompānijas „Mute" digitālā departamenta vadītājs. Šajā laikā Ījans sadarbojās ar tādiem māksliniekiem kā „Depeche Mode", „Goldfrapp", Moby, „Erasure" un Richard Hawley.

Vairāk informācijas par Dž. Polardas un Ī. Forsinta radošo darbību - http://www.iainandjane.com.

Mūsdienās, digitālo un inovatīvo stratēģiju izstrāde un pielietošana ir viens no svarīgākajiem aspektiem veiksmīgai radošo industriju darbībai. Semināra laikā Dž. Polarda un Ī. Forsints dalīsies savā pieredzē, atbildēs uz klātesošo jautājumiem, kā arī vadīs meistarklasi iepriekš lūgtiem mūzikas un citu radošo industriju pārstāvjiem.

Semināru apmeklēt aicināti Latvijas mūzikas, interaktīvo un digitālo komunikāciju, dizaina un citu radošo industriju pārstāvji. Reģistrācija un papildus informācija http://www.britishcouncil.org/latvia-projects-yce-club-event-3.htm. Lūdzam pieteikt savu dalību laikus, jo vietu skaits ir ierobežots. Prioritāte tiks dota organizācijām un pārstāvjiem, kuru darbības joma tieši saistīta ar radošajām industrijām. Pirms pasākuma Britu padome dalībniekiem nosūtīs apstiprinājuma e-pastu. Pasākums notiks angļu valodā.

Seminārā ar saviem iespaidiem no Lielbritānijas industrijas tūres dalīsies arī šī gada „International Young Music Entrepreneur (IYME) award 2011" Latvijas uzvarētāja, izdevniecības „MicRec" autortiesību menedžere un mūziķa Gustavo menedžere Inese Saulāja.

Jauno radošo uzņēmēju programma

Jauno radošu uzņēmēju klubs ir Britu padomes starptautiskās Jauno radošu uzņēmēju (Young Creative Entrepreneurs) programmas sastāvdaļa, kas apvieno dažādu radošo industriju pārstāvjus un rada platformu diskusijām un pieredzes apmaiņai starp Latviju un Lielbritāniju. Programmas ietvaros notiek dažādi semināri, lekcijas un meistarklases, lai veicinātu attīstību un sadarbību noteiktos radošo industriju sektoros. Programmas ietvaros ik gadu Latvijā tiek izsludināts Young Creative Entrepreneur Awards jeb balva jaunajiem uzņēmējiem dažādu radošo industriju jomās.

YCE programmā piedalās vairāk nekā 50 valstis pasaulē. Latvijā YCE programma tiek īstenota 3 gadus un tās stratēģiskais partneris ir Rīgas Ekonomikas augstskola, mārketinga partneris DDB Latvija un digitālais partneris CUBE. 1. decembra YCE kluba pasākums tiek rīkots sadarbībā ar mūzikas konsultāciju aģentūru KN3. Vairāk par programmas aktivitātēm: www.creativeeconomy.lv

Seko līdzi Britu padomes aktivitātēm Facebook lapā www.facebook.com/british.council.latvia un Twitter http://twitter.com/BCLatvia

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV