Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Notiks otrais forums „Rīga dimd – iedzīvotāji runā!"

EasyGet.lv, 21.11.2011. 15:15

Otrais forums „Rīga dimd - iedzīvotāji runā!" šogad notiks 2. decembrī viesnīcā „Maritim" (Slokas ielā 1), informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa. Pirmais šāds forums notika pērn un guva lielu iedzīvotāju un nevalstisko organizāciju atsaucību.

„Aicinām aktīvos Rīgas iedzīvotājus un nevalstisko organizāciju pārstāvjus piedalīties forumā „Rīga dimd - iedzīvotāji runā!", lai, sadarbojoties ar pašvaldību, meklētu risinājumus Rīgas iedzīvotājiem un pašvaldībai aktuālām problēmām," saka Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane.

Viņa uzsver, ka foruma laikā, piedaloties „faktu laboratorijā", būs iespēja atskatīties uz paveikto šajā gadā. Foruma laikā notiks darbs četrās darbnīcās, kurās dalībnieki apspriedīs un attīstīs konkrētus projektus. Pasākuma laikā uzmanība tiks veltīta tādiem jautājumiem kā sabiedrības integrācija, brīvprātīgais darbs, līdzdalība un starppaaudžu sadarbība.

Pieteikties forumam lūdzam līdz 30. novembrim. Tālrunis papildinformācijai: 67181657 vai e-pasts: lolita.meza@riga.lv

Darba kārtība un reģistrācijas forma pieejama interneta vietnēs: www.riga.lv un www.iksd.riga.lv; www.nvo.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV