Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

Notiks diskusija „Augstākās izglītības nākotne: diskusija starp studentiem un valdību"

EasyGet.lv, 21.11.2011. 15:17

Trešdien, 23. novembrī, no plkst. 12.30 līdz plkst. 13.30 Latvijas Universitātes (LU) Sociālo zinātņu fakultātē (SZF) notiks diskusija „Augstākās izglītības nākotne: diskusija starp studentiem un valdību", ko rīko LU SZF politikas zinātnes studiju programmas studenti, informē LU Preses centrs.

Diskusijā piedalīsies Izglītības un zinātnes ministrs Roberts Ķīlis, kā arī aicināti studenti no tādām Latvijas augstskolām kā Latvijas Universitāte, Vidzemes Augstskola, Biznesa augstskola Turība, Rīgas Tehniskā universitāte.

Diskusiju vadīs LU Sociālo zinātņu fakultātes Politikas zinātnes studiju nodaļas asociētais profesors Daunis Auers.

Diskusijas sākumā Roberts Ķīlis iepazīstinās ar Izglītības un zinātnes ministrijas plānotajām reformām augstākajā izglītībā. Tālāk diskusijā tiks aicināti Latvijas augstskolu pārstāvji paust savu viedokli un ieteikumus par paredzētajām izmaiņām. Tam sekos moderatora uzdoti jautājumi, kā arī iespēja uzdot jautājumus.

Rīkotās diskusijas mērķis ir dot iespēju studentiem rast tiešu kontaktu ar valdības pārstāvi par viņiem ļoti nozīmīgu un aktuālu tēmu.

Ar diskusijas palīdzību iecerēts panākt lielāku izpratni par gaidāmajām izmaiņām un to lietderību, cenšoties diskusijas laikā saskatīt iespējamo izmaiņu pozitīvās un negatīvās puses.

Diskusija notiks LU Sociālo zinātņu fakultātē, 210. auditorijā, Lomonosova ielā 1a.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV