Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

18 vieslektori no astoņām valstīm Banku augstskolas studentiem vadīs lekcijas

EasyGet.lv, 23.11.2011. 12:33

No 28.novembra līdz 2. decembrim Banku augstskolā norisināsies starptautiskā vieslektoru nedēļa, kurā lekcijas augstskolas studentiem lasīs 18 vieslektori no sadarbības partneru augstskolām Beļģijā, Francijā, Kiprā, Lielbritānijā Polijā, Portugālē, Somijā un Ungārijā, informē BA mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste Lineta Mikša.

Vieslektoru lekcijas tiek plānotas atbilstoši BA piedāvāto studiju programmu studiju kursiem.

Starptautisko vieslektoru nedēļu BA rīko jau trešo gadu pēc kārtas. Studentiem tā ir lieliska iespēja gūt jaunas zināšanas un jaunāko informāciju savā studiju nozarē, kas ir būtisks priekšnosacījums studentu profesionālo kompetenču un prasmju pilnveidošanā starptautiskā līmenī.

Savukārt pasniedzējiem tā būs iespēja veikt profesionālās pieredzes apmaiņu ar ārvalstu kolēģiem, kā arī veidot jaunus sadarbības kontaktus zinātniskās pētniecības un profesionālās pilnveides jomā.

Banku augstskolas studenti novērtē šādu starptautisko nedēļu. „Tā ir nenovērtējama pieredze, jo pasniedzēji, kuri atbrauc no dažādām Eiropas valstīm jau pagājušajā gadā mani pārsteidza gan ar informācijas pasniegšanas metodēm, gan jaunām zināšanām. Tāpat ar nepacietību gaidu, ko šogad starptautiskās pieredzes bagātie vieslektori izmantos kā piemērus no reālās dzīves, lai palīdzētu labāk izprast teorijas pielietojumu darbā. Šī nedēļa kopumā padara visu studiju procesu aizraujošu," norāda bakalaura studiju programmas „Finanses" 3.kursa studente Ieva Jokste.

Šāda veida starptautiskā vieslektoru nedēļa Banku augstskolā norisinās jau trešo gadu, kas sniedz neatsveramu pieredzi gan studentiem, gan pasniedzējiem, veidojot ciešāku sadarbību ar ārvalstu augstskolām, turklāt visu nedēļu Banku augstskolā valdīs internacionāla vide.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV