Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Vecrīgas sirdī atvērts Ziemassvētku veikals ar izmeklētām dāvanām

EasyGet.lv, 29.11.2011. 10:18

Durvis ir vēris īpašs brīnumu veikals - "Chritmas PopUp Store", kurš no 21. novembra līdz, iespējams, pat janvāra vidum mājvietu radīs pašā Vecrīgas sirdī – Kaļķu ielā 3.
Vecrīgas sirdī atvērts Ziemassvētku veikals ar izmeklētām dāvanām

Šis ir tā sauktais pop – up koncepts, kas ir īpaši populārs ārvalstīs, taču šogad tieks īstenots arī Rīgā. 10 dienu laikā Kaļķu ielas 3 nams tika pārvērsts no neapdzīvotas pirmsrenovācijas ēkas spožā Ziemassvētku brīnumā, un tagad ir atvērts, lai priecētu rīdzinieku un tūristu sirdis. Telpu iekārtojuma koncepts: "viesos pie Ledus Karalienes". Spoguļsienas, kristāla lustras, balti metāla koki ar kristāliem Ziemassvētku eglītes vietā - tas viss uzstādīts tikai uz 40 dienām, jo janvāra vidū gaismiņas no ēkas skatlogiem atkal izdzisīs...

Ideju par šādu Christmas PopUp Store šogad turpina un veikala saimnieces tēlā iejūtas tirdziņa Andele Mandele idejas realizētāja Līva Jaunozola.

Mākslinieciski iekārtotajās telpās ir uzburta svētku vide, kur vienuviet atrodamas rūpīgi atlasītas, arī veikala pasūtījumam speciāli darinātas oriģinālas dāvanas, starp kurām katrs var atrast savai gaumei un maciņam atbilstošāko. Piemēram, MaiŠoko dabīgā kosmētika, Londonā dzīvojošās latviešu dizaineres Ginta Sičevas jaunākās kolekcijas rotas, kas darinātas ar unikālu lāzertehnoloģiju, LMA absolventu darbus, sociālā projekta MAMMU šalles, dāmu iemīļoto zīmolu SockBox, ar rokām darinātas, pasaulē atzītās sveces no Munio Candela, žurnāla Deko galvenās redaktores Agneses Kleinas radītie plānotāji, Cherry Pickling gaismas virtenes, May28th pulksteņi, Viktora Noslēpums apakšveļa vīriešiem, igauņu zīmola Shishi smalkie svētku rotājumi un daudzi citi.

Pircēji jau paspējuši atzinīgi novērtēt ne vien dažādo un plašo dāvanu klāstu, bet arī īpašo veikala atmosfēru, kas veicina apmekētājus atgriezties vēl un vēl, jo katru dienu dāvanu sortiments tiek papildināts.

Tāpat arī jaukajā atmosfērā notiks dažādi tematiskie vakari, nakts iepirkšanās, labdarības akcijas, par kuriem rūpēsies gan veikala vadītāji, gan mākslieki.

"Chritmas PopUp Store" atvērts Rīgā, Kaļķu ielā 3 (pretī mūzikas veikalam Randoms) katru dienu no 11.00 līdz 22.00

www.twitter.com/Christmas_PopUp

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV