Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Vēl divas nedēļas var iesniegt pieteikumus OKartes jauno talantu programmai „Izglītība un zinātne"

EasyGet.lv, 29.11.2011. 14:46

Līdz 16. decembrim iespējams pieteikties OKartes Talantu programmā „Izglītība un zinātne", informē projekta komunikācijas koordinatore Inese Salmiņa. Tā ir iespēja saņemt finansiālu atbalstu talantīgiem jauniešiem vecumā no 10 - 20 gadiem, lai veicinātu savu izaugsmi izglītībā vai zinātnē. Kopējais šīs kārtas balvu fonds – 10 000 latu.
Vēl divas nedēļas var iesniegt pieteikumus OKartes jauno talantu programmai „Izglītība un zinātne"

Līdz šim saņemti pieteikumi, kas saistīti ar iespēju padziļināti apgūt atsevišķus eksakto zinātņu priekšmetus, piemēram, fiziku, ķīmiju un bioloģiju. Tostarp saņemts pieteikums interešu pulciņa izveidei, kas plāno nodarboties ar sadzīves ķīmijas eksperimentiem.

Jaunā zinātniece, OKartes Talantu programmas iedvesmotāja Marija Dunce: „Zinātne nevar pastāvēt bez jauniem cilvēkiem, bez jaunas paaudzes. Uzskatu, ka šī ir lieliska iespēja jauniešiem iepazīstināt ar sevi, ar savām brīvā laika nodarbēm zinātnes un zināšanu laukā. OKartes Talantu programma ir iespēja, ar kuras palīdzību aizraušanās var kļūt par kaut ko daudz nopietnāku. Tādēļ aicinu ikvienu izmantot to un pieteikties, lai papildinātu savas zināšanas kursos, iegādātos nepieciešamo ierīci vai iekārtu sekmīgākiem pētījumiem, vai apmaksāt dalību starptautiskā olimpiādē!"

Latvijas Mobilais Telefons kā viens no vadošajiem Latvijas uzņēmumiem aicina jauniešus pieteikties atbalsta stipendiju konkursam un saņemt finansiālu atbalstu savai izaugsmei. Pretendentiem nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu, sagatavot motivācijas vēstuli un pamatojumu, kāda mērķa īstenošanai nepieciešams finansiālais atbalsts. Savus pieteikumus pretendenti var iesniegt līdz 16.decembrim elektroniski aizpildot anketu un pievienojot informāciju www.okartestalanti.lv.

Par OKartes Talantu programmu

OKartes Talantu programma ir iespēja ikvienam radošam, centīgam un aizrautīgam jaunietim vecumā no 10 līdz 20 gadiem neapstāties pie sasniegtā, saņemt stipendijas un profesionāļu atbalstu sava talanta izkopšanai un mērķu īstenošanai. OKartes Talantu Programmas konkursa pirmā kārta – SPORTS – noslēdzas šī gada jūnijā. Atbalsta stipendijas 10 000 latu apmērā saņēma pieci perspektīvi sportisti, tostarp šķēpmetējs Zigismunds Sirmais, kamaniņu braucēji Ulla Zirne un Riks Kristens Rozītis, vieglatlēte Gunta Latiševa-Čudare un galda tenisiste Insana Makhauri. Pašlaik tiek uzsākta otrā kārta – Izglītība un zinātne, bet kā trešā un noslēdzošā paredzēta Talantu atbalsta programma Kultūrā.

Kopējais stipendiju fonds ir 30 000 latu, ko plānots sadalīt starp 10 - 20 konkursa uzvarētājiem. Vairāk par OKartes Talantu programmu var uzzināt: www.okartestalanti.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV