Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Notiks konference studentiem un jauniem speciālistiem „Mobilās aplikācijas"

EasyGet.lv, 29.11.2011. 16:17

10. decembrī no plkst. 10.00 līdz plkst. 17.00, Rīgas Biznesa skolā (Rigas Business School) angļu valodā notiks konference "Lotus", kuru jau astoto reizi organizē starptautiska studentu organizācija AIESEC, informē Lotus 8 Sabiedrisko attiecību speciāliste Olga Lvovska. Šī gada konferences tēma: mobilās aplikācijas.

Lotus ir starptautiskās konferences studentiem un topošajiem speciālistiem. Konferences tiek organizētas ar mērķi informēt un apspriest aktuālas tēmas IT industrijā.

Konferenci atklās Kristaps Skutelis, vairāk pazīstams kā Krizdabz - populārākais latviešu IT blogotājs, kurš viens no pirmajiem sāka izmantot Android Latvijā. „Mobilās tehnoloģijas piedzīvo arvien straujāku attīstību. Tuvāko gadu gaitā būsim liecinieki pilnīgai pārejai no stacionāriem datoriem uz mobilajām ierīcēm! Savā ievadlekcijā norādīšu uz tehnoloģiju attīstības tendencēm un uz tirgus līderiem". Kristaps Skutelis

Microsoft pārstāvis Alans Mendelevičs ir pirmās lietuviešu mobilo aplikācijas autors. 2011. gada sākumā izlaida AdDuplex - tīkls reklāmas apmaiņai mobilām aplikācijām Windows. Konferencē Alans Mendelevičs delegātiem pastāstīs par Microsoft mobilo aplikāciju attīstības vēsturi, aplikāciju pamata konceptu izstrādi, kā arī par to veicināšanas specifiku. „Teicama mobila aplikācija nav garantija tās veiksmīgai vietai tirgū. Lekcijas laikā delegāti uzzinās par tehnikām, ko izmanto citi mobilo aplikāciju izdevēji, ar mērķi maksimizēt aplikācijas iedarbību un ieņēmumus," Alans Mendelevičs.

Kompānijas Samsung speciālists Aleksis Geske - Samsung Electronics biznesa attīstības menedžeris Baltijas līmenī. Uzstāšanās laikā stāstīs par Samsung sasniegumiem lokālā un pasaules līmenī, kā arī par daudzveidīgajām kompānijas mobilajām aplikācijām. „Uzstāšanās beigās vietējiem mobilo aplikāciju izstrādātājiem tiks prezentētas jaunas, daudz ērtākas mobilo aplikāciju izplatīšanas un vecināšanas metodes " Aleksis Geske.

Konferencē uzstāsies arī ārzemju speciālists, ar kuru notiks interaktīva saziņa konferences laikā. Dalība konferencē ir bezmaksas.

Reģistrācija jau atvērta. Konferences delegātu skaits ierobežots. Vairāk informācijas un reģistrēšanas forma http://www.aiesec.lv/lotus/

Konferenci atbalsta: Microsoft, Samsung, www.likeit.lv, www.next.lv, www.boot.lv, www.zparks.lv, Krizdabz, Riga Business School, Albumi.lv, Muffinsandmore

Papildus informācija par organizāciju AIESEC.

AIESEC ir nevalstiskā organizācija, kas visā pasaulē darbojas jau 63 gadus, Latvijā – 17. Organizācija pārstāvēta 107 valstīs un vairāk nekā pusotrā tūkstotī universitāšu, Latvijas pārstāvniecības atrodas Rīgā un Valmierā. AIESEC ir platforma jauniem cilvēkiem, lai atklātu un realizētu savu līderības potenciālu.

AIESEC Partneri: Unilever, Rimi, Riga Business School, Muffinsandmore, Turiba, Albumi.lv, Autoskola Credo, CopyExpert.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV