Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Iespējamā misija aicina uz Sarunu klubu un izsludina pieteikšanās termiņu

EasyGet.lv, 02.12.2011. 13:51

Izglītības programmas Iespējamās misijas Sarunu klubs ir neformāls sarunu vakars, kur interesentiem ir iespēja satikt programmas dalībniekus klātienē, dzirdēt viņu pieredzes stāstus un uzdot jautājumus.
Iespējamā misija aicina uz Sarunu klubu un izsludina pieteikšanās termiņu

Arī šī gada pēdējā Sarunu klubā būs iespēja satikt Iespējamās misijas skolotājus un absolventus. Šoreiz piedalīsies IM absolvente Sandra Bukovska, kas stāstīs par to, kā viņai izdevās sadzīvot ar lielo dažādību skolēnu, skolotāju un vecāku vidū. Matemātikas skolotājs un programmas absolvents Mārtiņš Kālis par to, kā viņš caur matemātiku savus skolēnus iemācīja saskatīt dažādas pasaules likumsakarības un uzdot jautājumu „kāpēc?". 4. iesaukuma dalībnieka Edgara Bajaruna stāsts būs par pirmajiem iespaidiem klases audzinātāja lomā, jo šis ir viņa pirmais gads skolā, informē Ildze Pravorne.

Sarunu klubs notiks: 6. decembrī, ¼ Satori telpās, Berga bazārā, Dzirnavu ielā 84 k-2, plkst. 18:30.

Iespējamā misija izslsudina pirmā posma pieteikšanās temiņu – 15. decembris.

Piesakoties šogad, kandidāti jau līdz 20. februārim uzzinās, vai ir kļuvuši par programmas dalībniekiem. Tas dos iespēju iesaistīties programmā jau pavasara semestrī: piedalīties Iespējamās misijas pasākumos un novērot esošos dalībniekus darbībā.

Pieteikties programmai aicināti visu specialitāšu augstskolu absolventi un jaunie profesionāļi – biologi, fiziķi, ķīmiķi, filologi, matemātiķi, vēsturnieki, ekonomisti un citi.

Vairāk informācijas www.iespejamamisija.lv.

Iespējamā misija ir izglītības programma, kura pastāv, lai nostiprinātu izglītību kā vērtību Latvijā, piesaistot darbam skolā augstskolu absolventus un jaunos profesionāļus ar potenciālu kļūt par iedvesmojošiem skolotājiem un nākotnes līderiem. Šo jauniešu talants un enerģija veicina pozitīvas pārmaiņas izglītībā, palīdz veidot skolās pozitīvu un progresīvu vidi, ceļ skolotāja profesijas prestižu un paaugstina skolēnu motivāciju mācīties, lai kļūtu par aktīviem sabiedrības locekļiem un veidotājiem. Programmu dibinājuši un atbalsta Latvijas labākie darba devēji.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV