Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Rīgas Biznesa Skolas (RBS) angļu valodas centrs (ECL) uzsāk kino vakaru sēriju

ECL, 07.12.2011. 10:04

9. decembrī plkst. 18:00 Rīgas Biznesa Skolas angļu valodas Centrs aicina visus ieinteresentus uz mākslas filmas „Joyeux Noel" (2005) („Priecīgus Ziemassvētkus") izrādi, kurā tiek atspoguļots Eiropas vēsturiskais moments – tā sauktais „Ziemassvētku pamiera laiks", neoficiālā pauze Pirmā pasaules kara laikā. Seanss notiks Skolas ielā 11 (Alumni auditorijā). Ieeja – bez maksas.

«ELC Film Nights – pasākumu sērija, kas notiks vienu reizi semestrī (3 reizes gadā) un kur tiek aicināti visi tie, kam interesē svešvalodas apgūšana un jaunas kultūras, kā arī iespēja vairāk komunicēt ar domubiedriem» – stāsta Tatjana Ginzburga, Rīgas Biznesa Skolas angļu valodas Centra direktore. – Mēs cenšamies pilnveidot valodas apmācību ar praktisko pieredzi, tāpēc piedāvāsim apskatīt filmas ar nozīmīgu mākslās vērtību, kas parāda starpnacionālo attiecību svarīgumu. Atrast šāda rakstura filmas ir diezgan grūti, bet mēs ceram, ka izrādes vakaram esam piemeklējuši tiešām izcilu kinofilmu».

„Joyeux Noel" filma pilnībā atbilst uzstādītiem mērķiem: filmā vienlaicīgi skan trīs valodas, parādīts vispārcilvēcisko vērtību nozīmīgums, un neskatoties uz nosaukumu, - tā nebūs vienkārši tradicionālā ziemassvētku pasaka! Ne daudziem ir zināms, ka 1914. gada decembrī nelielajā zemes gabaliņā starp karojošo armiju nocietinājumiem – franču, skotu un vācu karavīri Ziemassvētku laikā slēdza pamieru. Filmas režisors un producents – Kristiāns Karjons, galvenās lomās Dajāna Krugers, Benno Fjurmans, Gijoms Kanē, Daniels Bruls. Filma ir iekārojusi vairākas kino balvas: skatītāju simpātiju balvu Lidskas starptautiskajā kinofestivālā, FIPRESCI balvu, iekļuva Oskara un Zelta Globusa nominācijā 2006. gadā. Vairāk informācijas par filmu: http://www.rbs.lv/english-language-center/live-english/events.

Filmu piedāvā Latvijas angļu valodas pasniedzēju asociācija (LATE). Pirms seansa uzstāsies LATE prezidente – Silvija Andernoviča.

Informācija par Rīgas Biznesa Skolas angļu valodas Centru (ECL)

Dibināts 1991. gadā sadarbībā ar Bufalo Universitātes Angļu Valodas institūtu (ASV) un pašlaik atzīts par lielāko centru Baltijas valstīs. Centrs nodrošina angļu valodas apmācību 8. līmeņos no „Starters" līdz pat „Advanced". Speciāli izstrādāto programmu un kursu starpā ir arī korporatīvo Klientu programmas, jauno abiturientu (16-18 g.) programmas, TOEFL un BT vienas dienas laikā (12-stundu programma) un citas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV