Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Banku augstskola izsludina Ziemas uzņemšanu

EasyGet.lv, 07.12.2011. 17:22

Banku augstskolā no 6.decembra līdz 2012. gada janvāra beigām Ziemas uzņemšanas ietvaros notiks dokumentu pieņemšana maģistra studiju programmās «Finanšu vadība» un «Inovatīvā uzņēmējdarbība», informē BA mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste Lineta Mikša.
Banku augstskola izsludina Ziemas uzņemšanu

"Sakarā ar studēt gribētāju interesi un pieprasījumu, esam izsludinājuši Ziemas uzņemšanas pieteikšanās termiņu maģistra studiju programmās „Finanšu vadība" un „Inovatīvā uzņēmējdarbība". Jau pagājušajā gadā tieši pēc šīm studiju programmām bija vērojams lielāks pieprasījums, bet pēdējā mēneša laikā ikdienas saņemam e-pastus un zvanus par iespējām pieteikties, tādēļ radām iespēju izsludināt Ziemas uzņemšanu arī šogad. Šķiet, ka jaunieši, kuri novērtē augstākās izglītības iespējas un vēlas paaugstināt savu kvalifikāciju, ir kļuvuši aktīvāki arī savā rīcībā, izrādot nopietnu interesi par iespējām studēt maģistrantūrā," norāda Banku augstskolas Uzņemšanas komisijas priekšsēdētāja, studiju prorektore Līga Peiseniece.

Studiju programmā „Inovatīvā uzņēmējdarbība" ir iespēja studēt pilna laika studiju formā klātienē. Studiju programmas apguves laiks ir 1 gads un 1 mēnesis, ja iepriekš ir iegūts bakalaura profesionālais grāds ekonomikas, finanšu un vadībzinību jomā vai citās zinātnēs ar nosacījumu, ja ir vismaz trīs gadu darba pieredze vadītāja amatā un/vai otrā līmeņa augstākā profesionālā kvalifikācija ekonomikas, finanšu un vadībzinību jomā, kas iegūta pabeidzot vismaz 4 gadus pamatstudijās. Ja pretendentam ir bakalaura akadēmiskais grāds ekonomikā, finansēs un vadībzinībās bez profesionālās kvalifikācijas, tad studiju ilgums šajā studiju programmā ir 2 gadi.

Studiju programmā „Finanšu vadība" ir iespēja studēt pilna laika studiju formā klātienē. Studiju programmas apguves laiks ir 1 gads, ja iepriekš ir iegūts bakalaura profesionālais grāds ekonomikas, finanšu un vadībzinību jomā un/vai otrā līmeņa augstākā profesionālā kvalifikācija ekonomikas, finanšu un vadībzinību jomā. Programmas absolventi iegūst profesionālo maģistra grādu finanšu vadībā un kvalifikāciju finanšu analītiķis.

Nodarbības tiek plānotas 2 reizes mēnesī sestdienās un svētdienās!

Studiju uzsākšana no 18.02.2012.

Piesakoties studijām:

no 06.12.2011. jāreģistrējas Banku augstskolas uzņemšanas portālā: www.ba.lv/uznemsana2011;

no 30.01.12.- 01.02.12. jāiesniedz dokumenti (pases kopija, uzrādot oriģinālu un profesionālā vai akadēmiskā bakalaura, vai profesionālās kvalifikācijas diploma kopija arī uzrādot oriģinālu).

Dokumentus studijām pieņem Banku augstskolā Rīgā, K.Valdemāra 161 1.stāvā, Informācijas centrā katru darba dienu no plkst. 8 līdz 19, sestdienās – no plkst. 9 līdz 15.

Ziemas uzņemšana ir vienreizēja iespēja katram, kurš vēlas uzsākt studijas jau 2012. gada sākumā. Piesakies tagad un studē, ietaupot vairāk nekā pusgadu!

Vairāk par programmu saturu, prasībām un iesniedzamajiem dokumentiem var uzzināt BA mājas lapā www.ba.lv vai Informācijas centrā, 67360133, info@ba.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV