Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Rīgā viesosies "Coca-Cola" Ziemassvētku karavāna

EasyGet.lv, 09.12.2011. 12:03

Svētdien, 11. decembrī, Rīgā, Latviešu strēlnieku laukumā no plkst. 12 līdz 14 viesosies un gaidīs ģimenes ar bērniem Ziemassvētku karavāna, kuru jau divpadsmito gadu Latvijā organizē "Coca-Cola" īpašas Ziemassvētku labdarības kampaņas ietvaros, sniedzot atbalstu bērniem, informē Ieva Keviešena.
Rīgā viesosies "Coca-Cola" Ziemassvētku karavāna

Ziemassvētku karavāna, ko Latvijā daudzi pazīst jau no 1999.gada, gaidīs ģimenes ar bērniem, kuri vēlas satikt Ziemassvētku vecīti un viņa mazos palīgus, piecās Latvijas pilsētās – Valmierā, Jēkabpilī, Kuldīgā, Rīgā un Jelgavā – no 8. līdz 11.decembrim.
Ziemassvētku karavānas apmeklētājiem būs iespēja satikt Ziemassvētku vecīti un kopā ar elfiem radoši darboties viņu darbnīcā. Ikviens varēs nofotografēties ar Ziemassvētku vecīti un saņemt fotogrāfijas turpat uz vietas, veidot Ziemassvētku kartiņas un iesaistīties citās aktivitātēs.

""Coca-Cola" vienmēr ir bijusi īpaša saikne ar Ziemassvētkiem. Tas ir laiks, kad mēs atceramies šo skaisto svētku patieso nozīmi – palīdzot citiem un baudot prieka pilnus brīžus kopā ar sev tuvajiem cilvēkiem. "Coca-Cola" Latvijas iedzīvotāju vidū ir vismīlētākais atspirdzinošais dzēriens, tāpēc mēs esam gandarīti sniegt savu mīlestību pretī, turpinot mūsu labdarības programmu un ar tradicionālās Ziemassvētku karavānas palīdzību, ienesot Ziemassvētku prieku Latvijas pilsētās," stāsta Evelin Ojamets, Coca-Cola Baltijas komunikācijas vadītāja.

Coca-Cola Ziemassvētku karavānas maršruts:

8.decembrī plkst.17:00-19:00 Valmierā, pie Kultūras nama (Rīgas ielā 10)
9.decembrī plkst. 16:00-18:00 Jēkabpilī, Vecpilsētas laukumā
10.decembrī plkst. 12:00-14:00 Kuldīgā, Rātslaukumā
11.decembrī plkst. 12:00-14:00 Rīgā, Latviešu strēlnieku laukumā
11.decembrī plkst.17:00-19:00, Jelgavā, Hercoga Jēkaba laukumā

Šogad "Coca-Cola" no katras pārdotās 2L Coca-Cola, Coca-Cola light un Coca-Cola Zero pudeles ziedos vienu santīmu Sergeja Jēgera labdarības fondam. Ziedojumu nauda tiks ieguldīta sporta inventāra uzlabošanai Jelgavas Speciālajā pamatskolā.
"Vakardiena ir pagātne, rītdiena - noslēpums un šodiena – dāvana! Šie vārdi jau daudzus gadus kalpo man par iedvesmu un liek domāt par došanu kā lielāko un skaistāko dāvanu. Jau trešo gadu man ir liels prieks, ka varu iesaistīties labdarības projektā Ziemassvētku karavāna un palīdzēt tiem, kam tas ir visvairāk nepieciešams. Uzskatu, ka Jelgavas Speciālā pamatskola jau sen ir pelnījusi šādu atbalstu – skolā mācās sirsnīgi un talantīgi bērni, kā arī strādā atsaucīgi un strādāt griboši pedagogi. Cerēsim uz skaistu iznākumu un sagādāsim bērniem pārsteigumu, iegādājoties visu nepieciešamo sporta aktivitātēm", stāsta Sergejs Jēgers, Sergeja Jēgera Labdarības fonda vadītājs.

Pagājušajā gada Ziemassvētku labdarības projekta ietvaros "Coca-Cola" atbalstīja bērnu rehabilitācijas centru "Dūjas", vācot līdzekļus bērnu rotaļu laukuma izveidei, un augustā jaunizveidotais spēļu laukums tika atklāts. Tas izveidoties, balstoties uz pašu bērnu vīziju un idejām, turklāt spēļu laukums ir pilnībā veidots no dabai un cilvēkam draudzīga materiāla – koka.

Par Coca-Cola Ziemassvētku karavānu

"Coca-Cola" Latvijā jau kopš 1999.gada organizē labdarības projektu "Coca-Cola Ziemassvētku karavāna". Projekta mērķis ir sniegt atbalstu bērniem, un tas aizsākās kā dāvanu vākšana (grāmatas, rotaļlietas, sporta piederumi aktīvam dzīvesveidam, spēles, utt.) daudzbērnu ģimenēm un bērnunamiem. Gadu gaitā Ziemassvētku karavāna ir attīstīta, un tagad "Coca-Cola" kopā ar partneriem – labdarības organizācijām – vāc ziedojumus, kurus iegulda ar bērnu labklājību un aktīvu dzīvesveidu saistītos projektos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV