Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Komentāri rakstam: Nāvessodu mēs neatjaunosim!

jaunākie lejā

Nazis 14.05.2007. 16:37

Jā nāvessodam

Urā 14.05.2007. 16:38

Nost ar demokrātiski ģļēvo varu. Pakāršanu publisku.

Kalns 14.05.2007. 16:39

Tie kas ir pret nāvessodu veicina noziedzinieku visatļautību. Viņus pašus nošaut.

Temīda » autoram 14.05.2007. 16:43

Nu un padarija labāku? klau, bet slepkavība ir humāna, izvarošana humāna, maza bērna nogalināšana humāna? Tā ir ņirgāšanās. Pēc debīlās eiropas standartiem cietumniekiem jābūt tenisa kortiem, biblotēkām un varbūt vēl sievām cietumā. kā nekā, ja kādu nosit, tev jādzīvo zāļi.

Raksta autors kārtējo reizi parāda sevi kā pilnīgu cirvi.

I.T.Warpath » Ivars 14.05.2007. 18:31

Nāve nav nekas patīkams, jo sevišķi, ja tā notiek tuvam cilvēkam un pēkšņi. Domāju, ka mazas meitenītes vai pat jebkāda bērna vardarbīga nāve liek ne vienai vien rokai sažņaugties dūrē un sakost zobus iztēlojoties, kā tiek sodīts vainīgais, kur nu vēl, ja tas notiek tuva cilvēka ģimenē. Tur nelīdz politkorektums - tas drīzāk ir pat lieks. Ir jāspriež loģiski - tikai dažu gadu laikā pazūd vairāki bērni, no kuriem daži tiek atrasti miruši seksuāli vardarbīgā nāvē. domāju, ka katram, pat Saeimas deputātam ir visas tiesības justies apdraudētam par gan savu, gan savu tuvinieku un paziņu bērnu likteni. Domāju , ka pārdzīvot savus bērnus nav tas patīkamākais, ko cilvēks savā dzīvē var piedzīvot un nav ko nosodīt, ja cilvēks pēkšņā jūtu uzplūdā izsaka to ko domā nevis to, ko attiecīgā politkorektuma etiķete no viņa prasa.

16.05.2007. 13:26

es arī domāju ka par īpaši smagiem noziegumiem, tādiem kā piemēram, izvarošana, ir jāpiespriež nāvessods. jo tie cilvēki jau ir slimi un nekādi cietumi viņus neizārstēs.

pilsonis 20.05.2007. 22:30

ASV nāvessods nav atcelts un vai tāpēc mēs šo zemi saucam par nedemokrātisku? Katrai valstija ir jāimanto visefektīvākie līdzeklī noziedzības atkarošanai, un, ja navesods pret šādiem noziedzniekiem būtu pats labākais soda mērs tad tas jāizmanto. Šķiet ka raksta autoram ir antipātijas pret "Jauno laiku", lai tā būtu, bet tas nav iemesls nolkt šo projektu kā nederīgu skaidri redzams, ka ar to, kas pašlaik notiek esošie likumi netiek galā. Vai labāk atstāt kā ir?

I.T.Warpath 19.06.2007. 13:35

Raksta autoram vienkārši nav bijusi saskarsme ar nelaimēm, kuras piemeklē citus. Viņam nav nogalinātu tuvu radu, nav izvarotu bērnu draugu vidū, nav arī narkotiku atkarības dēļ aizgājušu paziņu. Tikai tādā gadījumā šāda attieksme ir saprotama, citādi tas var tikt uzskatīts par debīlismu uz pārspīlēta politkorektuma bāzes.

JĀNIIS » LĒJĒJAM 31.01.2008. 22:54

Cienot ne tikai slepkavas ,bet arī viņa upuru tiesības uz dzīvību un to piemiņu, kā arī lai pasargātu slepkavas nākošos upurus,par atkārtotu, tīšu slepkavību-tikai iznīcināt. Cīnies pret ''sankcionēto'' slepkavošanu ''demokratijas'' [naftas] vai internacionālā ''dolga''vārdā,tur iznīcina nevainīgus tūkstošiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV