Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Bezmaksas Ziemassvētku pasākumi bērniem "Spicē"

EasyGet.lv, 15.12.2011. 11:45

No 16. līdz 31. decembrim tirdzniecības kompleksā Spice notiks Ziemassvētku spēle – ikviens, piedaloties sešās Ziemassvētku atrakcijās un savācot sešus zīmodziņus, varēs doties pie Lielās egles un saņemt dāvanu no īsta Ziemassvētku vecīša, informē Inese Blaune.
Bezmaksas Ziemassvētku pasākumi bērniem "Spicē"

Informācija par katras atrakcijas atrašanās vietu būs pieejama īpašā Ziemassvētku kartē, ko varēs saņemt Spicē un Spice Home. Sekojot norādēm un piedaloties visās sešās Ziemassvētku atrakcijās, gan lieli, gan mazi tiks pie īstas rūķu cepures, metīs pankūkas Rūķu krustmāmiņas pankūku bodē, ceps piparkūkas, rotaļāsies ar briedi Rūdolfu un sacentīsies ar pašu Ziemassvētku rūķi. Par dalību katrā atrakcijā Ziemassvētku kartē tiks iespiests zīmodziņš. Sakrājot visus sešus zīmogus, atrakciju galamērķī pie Lielās egles pie infocentra Ziemassvētku vecītis gaidīs ar daudzām dāvanām un pārsteigumiem.

Spicē pieejamas arī citas svētku izklaides – 1.stāvā uzstādīta unikāla no 1300 Ādažu čipsu pakām veidota 7m augsta un 4m plata egle, kas ir oriģināls aicinājums saudzēt eglītes un atstāt tās augt mežā. Atrakcijas Mazajam pūķītim jāaug lielam! ietvaros varēs doties ar Pūķīti ceļojumā pa Spici. Tikmēr pieaugušie Spice Home Ziemassvētku andelē var iegādāties dāvanām pašmāju amatnieku ražojumus sākot ar piparkūkām līdz pat kažokādas izstrādājumiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV