Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Laimas pulkstenis ieguvis adījuma rotu

EasyGet.lv, 23.12.2011. 14:22

No ceturtdienas, 22. decembra, Rīgas iedzīvotāji un pilsētas viesi Laimas pulksteni var skatīt īpašā Ziemassvētku rotā – siltā adījuma ietērpā, informē Kristīne Tjarve.
Laimas pulkstenis ieguvis adījuma rotu

Galerijas:

Ik gadu AS Laima Rīgas viesus pārsteidz ar jaunu un īpašu rotu popularitāti guvušās tikšanās vietas simbolam. Šogad, tāpat kā Laimas Ziemassvētku saldumu kolekcija, arī pulkstenis ir ieguvis adījuma rotu, kas ikvienam būs skatāma līdz pat janvāra beigām.

Svinīgā Laimas pulksteņa jaunās rotas atklāšana notika, skanot Ziemassvētku dziesmām, kuras izpildīja vokālā grupa Framest, kas piedalīsies Ķīpsalas Ziemassvētku koncertos.

NP Foods mārketinga vadītāja Dace Kokina stāsta: „Ceru, ka Laimas pulksteņa īpašā rota Rīgas viesiem radīs īpašu svētku noskaņu, lai arī šogad dabas māte mūs vēl nav iepriecinājusi ar baltu sniedziņu. "

Iespējams, ka kāds sākumā pat nenojautīs Laimas pulksteņa garderobes maiņu, jo pulkstenis ir apadīts autentiski Laimas burtu dizainam. Lai padarītu vizuālo tēlu vēl pievilcīgāku un atbilstošu laikapstākļiem, esam uzlikuši tam cepuri un šalli. Domājams, ka interesantais pulksteņa noformējums ikdienā priecēs ne tikai Rīgas iedzīvotājus, bet arī pilsētas viesus.

Par Laimas pulksteņa adījuma rotas tapšanu gādāja dzijas veikala SIA Hobbywool vadītāji Ieva un Māris Ozoliņi, kuri jau ir organizējuši Vislatvijas radošo akciju, piešķirot jaunu izskatu pilsētā iecienītiem vides objektiem ar adījuma rotām.

Māris Ozoliņš stāsta: "Aizvadītajos divos gados esam kopīgi apadījuši gan auto, gan daudzu pilsētu iecienītos vides objektus. Ar prieku pieņēmām jaunu izaicinājumu – apadīt vēsturisko Laimas pulksteni! Esam priecīgi popularizēt adīšanu kā mūsu zemes seno prasmju līderi dažādos, kā arī netradicionālos, izpausmes veidos. Ceru, ka apadītais Laimas pulkstenis Ziemassvētkos dos līdzcilvēkiem tik nepieciešamo sirdsmieru, bet Rīgas viesiem kārtējo pārsteigumu."

Par pulksteni

Esošajā vietā Laima pulksteni uzstādīja 1924.gadā ar praktisku nolūku - ļaut rīdziniekiem ierasties darbā precīzi laikā. 1936.gadā pulksteni izdekorēja ar valsts lielākā saldumu ražotāja Laima nosaukumu un logotipu. 1999.gadā Laimas pulkstenim veica pilnīgu rekonstrukciju, atjaunojot tādu izskatu, kāds tas bija trīsdesmitajos gados. Laimas pulkstenis kļuvis ne tikai par uzņēmuma un Rīgas simbolu, bet arī par rīdzinieku un Rīgas viesu iecienītāko satikšanās vietu

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV