Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Bastejkalnā notiks fotografēšanās ar ziemas vilcējiem

EasyGet.lv, 27.12.2011. 09:41

Trešdien, 28.decembrī, plkst. 12:00 Bastejkalnā norisināsies labdarības akcija "Nāc, iepriecini suņuka sirsniņu", kuras ietvaros ikvienam interesentam būs iespēja nofotogrāfēties suņu pajūgā, informē Dace Seike. Akcijas mērķis ir radīt svētku sajūtu bez mājām palikušo dzīvnieciņu sirsniņās, ziedojot Julgas dzīvnieku patversmei. Labdarības akciju organizē biedrība "Jaunie" sadarbībā ar www.husky.lv un Vienotības jauniešu organizāciju.
Bastejkalnā notiks fotografēšanās ar ziemas vilcējiem

Ziemassvētku laikā ikviens vēlas būt ģimenes lokā, sajust svētku garu, saņemt dāvanas, tomēr tikai retais šajā laikā aizdomājas par patversmēs mītošajiem dzīvnieciņiem, kuri arī svētkos alkst tik samīļoti un saņemt kādu svētku gardumiņu. Tāpēc biedrības "Jaunie" jaunieši sadarbojoties ar Latvijas suņu federāciju un Vienotības jauniešu organizāciju aicina ikvienu atcerēties mazās dzīvnieku sirsniņas un ziedot, lai iepriecinātu Juglas patversmē mītošos dzīvniekus.

Labdarības akcijas "Nāc, iepriecini suņuka sirsniņu" ietvaros ikvienam būs iespēja nofotogrāfēties haskiju viktā pajūgā, cienāties ar piparkūkām un konfektēm, kā arī ziedot Juglas dzīvnieku patversmei. Akcija norinisāsies Bastejkalnā kanālmalā no plkst.12.00. līdz 15.00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV