Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Pasniegs LSA balvas par 2011. gadā paveikto

EasyGet.lv, 28.12.2011. 13:45

Latvijas Studentu apvienības (LSA) rīkotajai tradicionālajai „LSA Gada balvai '11" izvirzīti 47 kandidāti 11 nominācijās. Svinīgā balvu pasniegšana notiks 7. janvārī Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, informē LSA sabiedrisko attiecību vadītāja Aija Upleja. Pasākumā muzicēs Kaspars Ulmanis, Laura Ločmele, Jurita Krūma un Guntis Nurža. Tā būs iespēja satikties gan bijušajiem, gan esošajiem studentu pārstāvjiem, neformālā gaisotnē dalīties pieredzē un jauki pavadīt laiku ballē ar grupu Livido. Pasākumā gaidīti LSA nozīmīgākie sadarbības partneri augstākās izglītības veidošanā Latvijā, LSA vecbiedri, pašpārvalžu pārstāvji, izvirzītie pretendenti „Gada balvai'11" un to atbalstītāji.
Pasniegs LSA balvas par 2011. gadā paveikto

Uzvarētājus katrā nominācijā noteiks augstskolu studējošo pašpārvalžu (SP) un LSA valdes balsojumu kopsumma. Ikvienai SP ir viena balss katrā no nominācijām, tās visas kopā veidos pusi no gala vērtējuma, bet otra puse būs LSA valdes balsojums. Pasniegs balvu arī LSA gada aktīvistam, kuru noteiks LSA valde.

Augstskolu studējošo pašpārvaldēm, rektoriem vai 10 studentiem bija iespēja pieteikt savus gada favorītus 11 dažādās nominācijās (Gada studējošo pašpārvalde, Studentu lieta - taisna un cieta, Gada studentu atbalstītājs, Gada ķeza, Gada debija, Gada students, Gada domnieks, Gada izaugsme, Gada projekts, LSA aktīvists, LSA valdes cilvēks, LSA gada vecbiedrs).

Pasākuma atbalstītāji ir studentiem draudzīgā Swedbank, Tallink Latvija, Gutta, Fazer, solāriju studija Adrenaline Tan, starptautiskās garīgās prakses centrs Samana, interneta ziedu veikals Just Company, DāvanuServiss.lv un kompānija Dunker Latvija ar Dreamer dzirkstošajiem vīniem. Lai pasākums izdotos krāšņāks, vairāki LSA vecbiedri ar saviem ziedojumiem devuši finansiālu atbalstu. Pasākumu iemūžinās Pirmā doma.

„LSA Gada balva" ir tradicionāls LSA pasākums, kurā apbalvo tās personas, organizācijas un notikumus, kas 2011. gada laikā visvairāk skāruši studējošos, pievērsuši sev apkārtējo uzmanību ar vērā ņemamiem rezultātiem, akcijām un citām darbībām, kuras ir nozīmīgas studentijai. „LSA Gada balvas" mērķis ir, izceļot pozitīvus piemērus, vienot Latvijas studentus, studējošo pašpārvaldes un citus augstākajā izglītībā iesaistītās personas un organizācijas.

LSA ir jumtorganizācija, kas pārstāv visu Latvijā studējošo intereses nacionālā un starptautiskā mērogā. Organizācija ir nozīmīgs augstākās izglītības politikas veidotāju partneris jautājumos, kas skar studējošos.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV