Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rīgā notiks otrais Baltijas Ekonomikas forums studentiem

EasyGet.lv, 09.01.2012. 11:14

Rīgas Ekonomikas augstskola aicina ekonomikā, biznesā, kā arī enerģijas jautājumos ieinteresētos Latvijas, Lietuvas un Igaunijas studentus pieteikties trīs dienu pasākumam, kura ietvaros paredzētas dažādas lekcijas, semināri un diskusijas, kuru laikā studenti varēs sadarboties ar nozares profesionāļiem, kā arī attīstīt savas prasmes komandu uzdevumu laikā. Pieteikties dalībai iespējams līdz 22. janvārim, informē Baltijas Ekonomikas foruma studentiem 2012 mediju koordinatore Lauma Vernere.

Baltijas Ekonomikas forums studentiem šogad notiks no 15. līdz 17. martam un pulcēs 72 konkurētspējīgākos Baltijas studentus, kuriem būs iespēja ar ekspertiem un vienaudžiem apspriest ar enerģiju saistītās attīstības iespējas Baltijas valstīs, jo šī gada forums vērsts uz ģeopolitiskajām problēmām enerģētikas sektorā. Kāda būs četru galveno jomu – elektrības, gāzēs, naftas un kodolenerģijas – nākotne? To noskaidros foruma dalībnieki, analizējot ne tikai valdības un biznesa perspektīvas šajos sektoros, bet arī aplūkojot kaimiņvalstu attiecību ietekmi uz šīm sfērām.

Baltijas Ekonomikas foruma studentiem mērķis ir pulcēt ambiciozākos un zinātkārākos Baltijas studentus vienkopus, lai sekmētu jauniešu ekonomiskās un analītiskās domāšanas attīstību, nodrošinātu zinību apmaiņu kaimiņvalstu starpā, attīstītu sadarbību starp valstīm, kā arī veicinātu ekonomikas procesu padziļinātu izpratni, radot iespēju profesionāļu vadībā analizēt iespējas un izaicinājumus, kurus rada enerģijas sektori Baltijas valstīs.

Forums notiks Rīgas Ekonomikas augstskolā, Strēlnieku ielā 4a. Potenciālie studenti tiek aicināti veidot komandu trīs cilvēku sastāvā. Dalībniekiem jāveic pētījums par vienu no četriem piedāvātajiem tematiem, kura rezultāti jāapraksta esejā. 24 labākās komandas tiks uzaicinātas uz forumu, lai sniegtu prezentāciju par iegūtajiem rezultātiem.

Baltijas Ekonomikas forums studentiem dos iespēju satikties un uzzināt kompetentu specifiskās nozares pārstāvju viedokli par attiecīgajām tēmām. Dalību forumā jau apstiprinājis Latvijas ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, bijušais Latvijas enerģētikas ministrs, Eesti Energia pārstāvis Margus Rink, kā arī citi nozares profesionāļi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV