Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Radio NABA raidījumā „Zinātnes vārdā" viesosies jaunais pētnieks Rinalds Gulbis

EasyGet.lv, 13.01.2012. 12:13

Otrdien, 17. janvārī, plkst. 18.00 Latvijas Universitātes radio NABA (93,1 FM) raidījumā „Zinātnes vārdā" viesosies Austrumeiropas politikas pētījuma centra pētnieks, theol.mag., Rinalds Gulbis, informē Latvijas Universitātes Preses centrs.
Radio NABA raidījumā „Zinātnes vārdā" viesosies jaunais pētnieks Rinalds Gulbis

Rinalds Gulbis pastāstīs par savu pētniecisko darbību Austrumeiropas politikas pētījumu centrā, par disertācijas tēmu „Kolektīvā memorēšana un sociālās attiecības Livonijā", kā arī iegūtajiem rezultātiem maģistra darbā par Ars Moriendi jeb „mākslu nomirt" viduslaiku Livonijā.

Rinalds iepazīstinās arī ar savu pieredzi studentu vadīšanā Ziemeļeiropas konservatīvo studentu apvienībā un ilggadējo darbu Latvijas Universitātes Studentu padomes akadēmiskajā virzienā.

Raidījumu vadīs Ilze Dimanta.

Raidījums „Zinātnes vārdā" Radio NABA ēterā skan katru otro otrdienu un iepazīstina klausītājus ar Latvijas zinātnieku pētījumiem, eksperimentiem un jaunatklājumiem. Raidījumā tiek iztaujāti zinātnieki par viņu akadēmisko un praktisko ikdienu – lekciju sagatavošanu un pasniegšanu, studentu darbu vadīšanu, sadarbību ar valsts institūcijām vai privātajiem partneriem. „Zinātnes vārdā" ļauj uzzināt, ar ko nodarbojas dažādu nozaru Latvijas zinātnieki, mēģinot runāt par zinātnieku darbu, sasniegumiem un grūtībām visiem saprotamā un aizraujošā veidā.

Papildu informācija:
Radio NABA: http://www.radionaba.lv
E-pasts: zinatnesvarda@radionaba.lv
Raidījuma arhīvs: http://www.mixcloud.com/tag/zinatnes-varda

Foto: Rinalds Gulbis. Foto (c) Toms Grīnbergs, Latvijas Universitātes Preses centrs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV