Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Vienkāršos vārdos par aktuālajiem IT jautājumiem

Līga Pleikšne, 16.01.2012. 17:16

HORTUS Digital sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un Rūpniecības Kameru piedāvā IT semināru ciklu uzņēmumu vadītājiem un īpašniekiem, kuriem vienkāršos un saprotamos vārdos pieaicinātie speciālisti pastāstīs par aktuālākajiem IT jautājumiem un inovatīviem risinājumiem, kas ir tieši saistīti ar katra uzņēmuma darbības efektivitāti.
Vienkāršos vārdos par aktuālajiem IT jautājumiem

Tas ir pirmais semināru cikls IT Akadēmijā, kuru organizē HORTUS Digital un kas tika izveidota tieši uzņēmējiem bez speciālām priekšzināšanām IT jomā. Viens no galvenajiem IT Akadēmijas mērķiem ir informēt interesentus par jauniem IT risinājumiem biznesa efektivitātes paaugstināšanai, pieaicinot uz saviem pasākumiem vadošus nozares speciālistus un piedāvājot izpētei aktuālāko informāciju.

Pieaicinātais eksperts: PricewaterhouseCoopers (PwC)

PwC ir pasaules vadošais konsultāciju uzņēmums, kas sava starptautiskā tīkla ietvaros piedāvā revīzijas pakalpojumus, nodokļu, finanšu un uzņēmējdarbības konsultācijas ar mērķi palielināt savu klientu uzņēmumu vērtību un uzlabot to pārvaldes efektivitāti. Apvienojot vairāk nekā 169 000 cilvēku talantus un pieredzi 158 valstīs, PwC palīdz izmantot jaunas biznesa iespējas, nodrošinot savus klientus ar praktiskiem padomiem.

PwC Latvijas uzņēmumā strādā vairāk kā 130 darbinieki, tai skaitā Latvijas zvērinātie revidenti un speciālisti, kuri ieguvuši tādas starptautiski atzītas kvalifikācijas kā ACCA, CFA, CISA un CIA. Tie ir dažādu biznesa jomu eksperti, kuri darbojas, lai palīdzētu uzņēmējiem palielināt savu peļņu, pārvaldīt riskus un uzlabot uzņēmuma darbību. Vairāk informācijas: www.pwc.lv

Semināra tēma: Mākoņdatošanas jeb Cloud computing ietekme uz uzņēmuma biznesa modeli

Ikvienam semināra apmeklētājam ir iespēja piedalīties semināru programmas sastādīšanā, atsūtot Jūs interesējošos jautājumus uz e-mail: aleksandra.arhipova@hortus.lv

Dalības maksa: 35 Ls
Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras biedriem, HORTUS Digital un PwC klientiem, Latvijas Biznesa Konsultantu Asociācijas biedriem un klientiem (portāls biznesam.lv) – bez maksas (vienam uzņēmuma pārstāvim)

Reģistrēšanās
Savus pieteikumus (vārdu, uzvārdu, amatu, uzņēmuma nosaukumu un kontaktinformāciju) varat sūtīt uz e-pastu: aleksandra.arhipova@hortus.lv vai info@chamber.lv

Papildu informācija: 29788371

Eksperti:

Didzis Šimis ir Hortus Digital SIA direktors. Viņa vadītais uzņēmums bija pirmais Baltijā, kurš jau no 2004. gada sāka strādāt pie SaaS (programmatūras nomas) risinājumiem. Šodien Hortus Digital ir viens no vadošajiem uzņēmumiem IT jomā, kurš, balstoties uz jaunākajiem nozares sasniegumiem, veiksmīgi turpina attīstīties SaaS risinājumu tirgū gan Latvijā, gan Eiropā. HORTUS Digital speciālistu komandas darba rezultātā ir radīta unikāla komplekso IT risinājumu nomas platforma, kas piegādā risinājumus praktiski bez jebkādiem ierobežojumiem un starta investīcijām.

Reinis Leveika ir PwC konsultāciju daļas vadītājs Latvijā ar vairāk kā 15 gadu pieredzi uzņēmumu efektivitātes palielināšanā, veicot stratēģiskas pārmaiņas un ieviešot IT risinājumus, kā arī veidojot iekšējo pakalpojumu (SSC) un ārpakalpojumu centrus. Viņš ir īstenojis vairāk kā 20 konsultāciju projektus banku, sabiedrisko pakalpojumu, IT&T, valsts pārvaldes un tirdzniecības uzņēmumos Latvijā, Zviedrijā, Lielbritānijā un Krievijā. Reinim ir bakalaura grāds uzņēmējdarbībā (Latvijas Universitāte) un inženierzinātnēs (Rīgas Tehniskā universitāte), kā arī maģistra grāds inženierzinātnēs (University of Missouri Rolla) un vadības zinātnēs (Latvijas Universitāte).

Kaspars Ummers ir PwC vecākais konsultants, kura specializācija ir organizāciju darba efektivitāte un risku vadība. Viņam ir vairāk kā 30 projektu pieredze visaptverošā uzņēmumu risku novērtēšanā, rīcības plānu izstrādē, kā arī risku vadības sistēmu un procesu ieviešanā. Kaspars ir piedalījies projektos ne tikai Latvijā, bet arī Krievijā, Kazahstanā un Polijā, kā arī iepriekš bijis apdrošināšanas brokeru firmas vadītājs Latvijā. Viņa pieredze apdrošināšanā sniedz priekšrocības optimālu risinājumu izvēlē, izstrādājot risku ierobežošanas pasākumus. Kaspars ir ieguvis bakalaura grādu matemātikā (Latvijas Universitāte) un maģistra grādu risku vadībā (Glasgow Caledonian University).

Semināru atbalsta: portāli notepad.lv, easyget.lv, datuve.lv, boot.lv, reitingi.lv, žurnāls NEXT un Latvijas Biznesa Konsultantu Asociācija (biznesam.lv ).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV